Suma a fost plătită în numerar din resursele proprii ale companiei. 

'În data de 4 noiembrie 2016, NEPI, prin intermediul subsidiarei sale NE Property Cooperatief UA, a încheiat un acord pentru achiziţia acţiunilor emise şi a drepturilor acţionarilor în Granit Polus Laniste de la Lobularia Ventures Limited şi rambursarea împrumuturilor datorate de Laniste. Laniste deţine un centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 62.100 metri pătraţi, situat în Zagreb, Croaţia, deschis în noiembrie 2010, cunoscut sub denumirea de Arena Centar, cât şi terenurile adiacente 
proprietăţii în suprafaţă totală de aproximativ 4,4 ha', se arată în document. 

Conform documentului, citat de Agerpres, Arena Centar este cel mai mare centru comercial din oraşul Zagreb şi beneficiază de o locaţie lângă arena naţională (cel mai mare centru acoperit din Croaţia, destinat evenimentelor sportive şi culturale), pe autostrada principală care leagă oraşul de Coasta Adriatică. 

'Zona s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, odată cu deschiderea mai multor centre comerciale şi apariţia unor noi proiecte de dezvoltare rezidenţială, fiind bine conectat atât cu centrul cât şi cu restul zonelor principale ale oraşului. Arena Centar are o arie de captare ce include toată zona metropolitană a oraşului Zagreb, cu o populaţie de aproximativ 1,4 milioane de locuitori într-o rază de 45 de minute de condus. În oraşul Zagreb sunt şase centre comerciale moderne cu o suprafaţă închiriabilă totală de peste 315.000 metri pătraţi şi mai multe galerii şi centre comerciale mici de aproximativ 100.000 metri pătraţi', menţionează sursa citată. 

Centrul Arena Centar este închiriat în proporţie de 94,5%. 

Conform informaţiilor de pe site-ul companiei, aceasta este înregistrată pe Insula Man, în Marea Britanie, şi mai deţine în Bucureşti Mega Mall, Promenada Mall, Iris Titan Shopping Center, Floreasca Business Park, The Lakeview. De asemenea, mai are mall-uri şi în alte oraşe din ţară şi străinătate ci spaţii de birouri.