Cunoscutul realizator de televiziune Dan Negru a acuză concurența de la Pro Tv că i-a ”copiat formatul cu măști”, în condițiile în care televiziunea din Pache Protopopescu a anunțat oficial că a cumpărat un format de emisiune muzicală în care protagoniștii vor fi mascați.

Lovitură personală

Este cunoscut faptul că Dan Negru realizează la Antena 1 emisiuni de tip ”cu mască, fără mască”, obținând în ultimii ani adevărate recorduri de audiență, mai ales în nopțile de Revelion.

Iar anunțul Pro Tv conform căruia televiziunea a cumpărat formatul Masked Singer este interpretat de Negru ca o lovitură personală pe care încearcă să i-o aplice postul concurent.

”Celor mulți care mă întrebă ce părere am de faptul că Pro mi-a copiat formatul cu măști le răspund cu vorbele lui Blaga :
‘Cu penele altuia te poți împodobi dar nu poți zbura …’”, a scris omul de televiziune pe Facebook.

Show-ul ”Masked Singer” va fi difuzat de Pro Tv chiar în 2020, a anunțat televiziunea. Emisiunea se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă.

Emisiune produsă în peste 20 de țări

Cei care vor urca pe scena pot fi sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri. Iar identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca iese din competiție.

Masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi concursul. Show-ul va avea și un fel de juriu, un ”grup de detectivi”, după cum îi prezintă Pro TV, care vor încerca să ghicească vedeta care se ascunde sub mască.

The Masked Singer este un format original lansat în Coreea de Sud, produs până acum în peste 20 de țări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.