Dan Capatos a făcut AVC acum doi ani și de aceea nu va participa la „America Express”

Dan Capatos a vorbit recent în timpul emisiunii sale, „Xtra-Night-Show”, despre o serioasă problemă de sănătate. Moderatorul a făcut dezvăluiri despre adevăratul motiv pentru care nu vrea să participe la „America Express”. Deși fanii săi vizează la o astfel de participare, vedeta spune că nu va fi posibil.

Moderatorul a anunțat că suferă de o afecțiune care nu îi dă posibilitatea de a călători des. Nu demult, în urmă cu doi ani, el a fost victima unui atac vascular cerebral.

Totul s-a petrecut în timpul unei vacanțe în Italia, Ancona. Efectele atacului sunt serioase: el este predispus la dezvoltarea demenței și a bolii Alzheimer.

Realizatorul TV a mărturisit că efectele atacului vascular nu îi permit să facă lucruri pe care și le-ar dori. Printre altele, el a enumerat și participarea la o emisiune de tipul „America Express”.

Capatos susține că medicii l-au încadrat în categoria bolnavilor cronici.

„Îmi este frică… Spaimele mele vin de undeva din zona medicală. Mi-e frică cu AVC-ul meu. Am făcut un AVC în vacanță, în Italia.

M-aș duce cu Silviu ca să fie circ, nu cu nevastă-mea, iar fi-miu, care e sportiv, e prea mic pentru așa ceva. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici!”, spune el.

Capatos a suferit un atac ischemic tranzitoriu: Un sfert de oră am fost paralizat

Moderatorul a povestit că în timpul atacului nu-și mai putea simți jumătate din cap. Paralizia a fost pe partea stângă și a durat 15 de minute.

„Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea.

Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme. Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer”, a povestit Capatos, în emisiunea „Xtra Hight Show’.

Deși moderatorul preferă să își păstreze viața privată departe de luminile reflectoarelor, recent el a dezvăluit un aspect inedit despre relația sa.

Vedeta are o relație care durează de peste două decenii cu soția sa.

„Ei îi plac lalelele, exact ca cele pe care le-am împărțit astăzi. Printre picături reușesc, este important să stai în momentele tale în familie. De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări.

Nu vorbim doar despre momentul de când fac televiziune, ci de când ne-am cunoscut. Ne știm totuși din 1999”, a declarat Dan Capatos, la Antena Stars.