„Domnule Dragnea,

Spre deosebire de PSD, la Evenimentul Zilei nu toate deciziile editoriale sunt controlate de mine și nici nu sunteți dat în vreun consemn pozitiv ori negativ. Știu că este greu de crezut, nu sunteți singurul care mă bănuiește că tot ce apare în EvZ este scris de mine. Ca atare, vă anunț că știrea cu pricina nu a fost inițiată de mine. Poate că nu este adevărată, poate că este, dar după reacția extrem de nepoliticioasă, este limpede că v-a deranjat nespus.

Vă răspund pentru că, deși nu am semnat această știre, m-ati nominalizat. Personal, nu mă interesează viața dumneavoastră privată, ci activitatea politică. Iar acolo m-am exprimat în nenumărate rânduri cu aprecieri puțin laudative.

De exemplu, nici acum nu am înțeles de ce Parlamentul pe care îl conduceți și îl controlați nu a modificat Ordonanța Prună-Cioloș, ca să nu mai vorbesc de multe alte elemente concrete pe care le puteați corecta sau lămuri în privința Statului Paralel.

Ca atare, interpretez atacul dumneavoastră ca fiind o reacție emoțională de înțeles pentru om politic tulburat de ceea ce se întâmplă în jurul lui. Ca să vă liniștesc, din punctul meu de vedere, relațiile personale nu vă fac nici mai bărbat, nici mai puțin bărbat, iar din perspectiva EvZ ceea ce contează este actul politic. Iar aici vă las să vă judecați bărbația singur."

Ziarista Cora Muntean, autoarea articolului a adăugat într-o postare publică:

Am scris un articol despre Liviu Dragnea, despre mai multe,chestii referitoare la nemulțumirile multor pesediști, dar și o informație, pe surse, despre iubita lui. Dragnea a reacționat, dar nu a zis nici pâs despre alea politice, ci numai despre Irina. Mai mult, l-a acuzat pe Dan Andronic că îi atacă și copiii și iubita. Despre acest articol, scris ieri, am vorbit cu Dan azi dimineață, când avea deja 150 000 de vizualizări. Nu mi-a zis nici să-l șterg, nici nu mi-a reproșat nimic. Și nici nu a făcut-o vreodată de când conduc secția Politică la Evenimentul zilei. Asta l-a înfuriat pe Dragnea: https://evz.ro/liviu-dragnea-sfasiat-in-partid.html Și nici măcar nu am scris tot din ce mi-a spus sursa.