Prima victorie pentru Dacia Lodgy „Glace” a fost obţinută în două faze, în Principatul Andorra. Alain Prost a lăsat să se întrevadă viteza pe care o poate atinge în prima cursă, când a obţinut cel mai bun timp în manşa de calificări. Dar a decis să menajeze cauciucurile până în cea de-a doua manşă. A încheiat prima cursă pe locul 2, pentru ca apoi să obţină o victorie strălucitoare în cea de-a doua cursă. Alain Prost – pilotul care a obţinut cele mai multe puncte în acest week-end – a urcat pe locul doi în clasamentul Trofeului Andros. Evens Stievenart, ca de obicei, a obţinut şi el puncte, iar  Nicolas Prost a avut o evoluţie fulgurantă.

La o săptămână după etapa de deschidere de la Val Thorens, Trofeul Andros a ajuns în  Pirinei, în Principatul Andorra. A fost gheaţă, dar, ca de obicei, condiţiile de pe pistă au avut un rol hotărâtor pe tot parcursul week-end-ului, precum şi maniera în care piloţi au ştiut să le gestioneze: cu doar şase anvelope pentru două curse, faţă de opt în sezoanele precedente.

Week-end-ul a început foarte bine pentru echipa Dacia, Alain Prost obţinând cel mai bun timp la testele libere. Prost, cvadruplu campion mondial de Formula 1 şi dublu câştigător al Trofeului Andros, a dominat prima sesiune de calificări. A fost singurul pilot care a obţinut mai puţin de 45 de secunde pentru un tur, terminând cu mai mult de o secundă în faţa adversarului cel mai apropiat. Evens s-a plasat în top 5 cu timpul obţinut.

Având în vedere coeficientul aplicat dacă un pilot câştigă prima manşă de calificări la o cursă, Alain Prost şi echipa Dacia erau siguri că vor ajunge cel puţin pe locul 2 la cursa de deschidere, astfel că au jucat „strategic” în a doua sesiune: au ales să-şi rodeze anvelopele pentru a 2-a cursă. Rezultatele din finala disputată sâmbătă dimineaţă au confirmat poziţia piloţilor Dacia, Alain Prost ajungând în clasamentul final pe locul al 2-lea (în prima cursă), Evens Stievenart pe 8 şi Nicolas Prost pe 19.

Sâmbătă după-amiaza a fost din ce în ce mai puţină gheaţă, dar Alain Prost a avut un „capital” de anvelope mai bun decât al adversarilor. Şi acum s-a dovedit că strategia „Profesorului” a fost înţeleaptă. Al doilea în prima manşă a calificărilor pentru această a doua cursă, şi-a păstrat cele mai bune anvelope pentru ultima sesiune. A dominat în cele 4 tururi, terminând cu aproape 2 secunde în faţa celui mai apropiat rival. Nicolas a fost al 5-lea. Situându-se în top 5 la a 4-a sa cursă, dublul câştigător de la Trofeul Andros Electric dovedeşte că învaţă repede.

Alain Prost, sigur pe el în finală, a trecut primul linia de sosire. Astfel,  Dacia Lodgy „Glace” a obţinut prima sa victorie în cadrul Trofeului Andros. Al 2-lea în prima cursă, primul în cea de-a doua, Alain Prost a revenit perfect în lupta titlu, ajungând pe poziţia a 2-a în campionat, la un punct de lider. Nicolas Prost, al 9-lea, autorul unei performanţe remarcabile, şi Evens Stievenart, al 10-lea, au dobândit şi ei puncte importante. După acest succes în Andorra, competiţia se întoarce în Alpi week-end-ul următor, la Alpe d’Huez.

Alain Prost: „Victoria era posibilă încă din prima cursă, dar am ales să ne menajăm anvelopele. Momentul important a fost câştigarea primei manşe de calificări, fapt care ne asigura, în cel mai rău caz, poziţia a doua în clasamentul final. Este mai important să terminăm pe locul al doilea fiecare cursă decât să terminăm pe locul întâi prima cursă, erodând pneurile şi să riscăm să terminăm cursa a doua pe o poziţie mai puţin bună. A fost un avantaj important pentru noi să avem două maşini în acest week-end, pentru că, împreună cu Nicolas şi Evens am repetat mult. Este prima victorie pentru Dacia Lodgy « Glace », dar este o victorie de echipă. După etapa de la Val Thorens, unde puţin ne-a lipsit să obţinem victoria, am recuperat din întârziere. Lupta a fost relansată !»

Clasament Andorra 1 : 1. Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman) – 2. Alain Prost (Dacia Lodgy Glace) – 3. Franck Lagorce (Skoda Fabia) – 4. Benjamin Rivière (Skoda Fabia) – 5. Olivier Pernaut (Ford Fiesta RS) – 6. Pierre Llorach (Renault Clio III) – 7. Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio III) – 8. Evens Stievenart (Dacia Lodgy Glace) – 9.  Olivier Panis (Skoda Fabia) – 10. Jacques Villeneuve (Skoda Fabia)… 19- Nicolas Prost (Dacia Lodgy Glace)…

Clasament Andorra 2 : 1. Alain Prost (Dacia Lodgy Glace) – 2. Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio III)- 3. Olivier Panis (Skoda Fabia) – 4. Benjamin Rivière (Skoda Fabia) – 5. Andréa Dubourg (Renault Clio III) – 6. Jacques Villeneuve (Skoda Fabia) – 7. Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman) – 8. Franck Lagorce (Skoda Fabia) – 9.  Nicolas Prost (Dacia Lodgy Glace) – 10. Evens Stievenart (Dacia Lodgy Glace)…

Clasament general Trofeul Andros : 1. Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman), 294 puncte – 2. Alain Prost (Dacia Lodgy Glace), 293 puncte – 3. Olivier Panis (Skoda Fabia), 290 puncte – 4. Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio III), 286 puncte – 5. Benjamin Rivière (Skoda Fabia), 282 puncte – 6. Franck Lagorce (Skoda Fabia), 282 puncte – 7. Evens Stievenart (Dacia Lodgy Glace), 275 puncte – 8. Pierre Llorach (Renault Clio III), 274 puncte – 9. Jacques Villeneuve (Skoda Fabia), 257 puncte – 10. Olivier Pernaut (Ford Fiesta), 251 puncte … 18- Nicolas Prost (Dacia Lodgy Glace), 204 puncte…