Liviu Dragnea are probleme nu numai de sănătate ci și în plan politic. După ce Rareș Bogdan i-a declarat război deschis și a decis să intre în politică și să lupte alături de PNL, a venit rândul lui Victor Ponta să pună la cale un plan distrugător pentru liderul PSD. Este vorba despre intrarea în politică a lui Florin Călinescu.
Potrivit unor surse din partidul condus de Victor Ponta, la Pro România s-ar negocia intens cu Florin Călinescu pentru o candidatură la Primăria Timişoara. Discuţiile sunt purtate chiar de către liderul formaţiunii, Victor Ponta, iar juratul de la „Românii au talent” nu ar fi spus nu, susține debanat.ro
Prin această mișcare, Victor Ponta ar urma să dea o puternică lovitură de imagine. Potrivit sursei citate, celebrul om de televiziune nu ar fi zis nici da, dar nici nu. Respectiv, ar fi de acord cu o candidatură, dar ca independent, şi susţinut nu doar de Pro România, ci şi de alte formaţiuni politice şi societatea civilă, care îşi doresc schimbarea administraţiei Robu.
Discuţiile din partea Pro România cu Florin Călinescu vor fi continuate chiar de preşedintele Victor Ponta.
Florin Călinescu este timişorean de baştină, absolvent de CD Loga. Călinescu a mai cochetat cu politica, în 2008 candidând pentru un colegiu de senator în judeţul Argeş din partea PNL, dar fără succes.
Nu este pentru prima data când numele lui Călinescu este vehiculat pentru o candidatură la Primăria Timişoara. În anul 2000, în presă s-a mai vehiculat această posibilitate. Dacă Călinescu se va implica sau nu în politică rămâne însă de văzut. Un lucru este însă evident: în ultima perioadă, vedeta de la PRO TV a pornit un adevărat război al declarațiilor pe Facebook, el aducând, aproape zilnic, critici dure la adresa Guvernului PSD-ALDE, dar mai ales a lui Liviu Dragnea.