Este dezastru pentru Realitatea TV după ce toate căile de atac folosite Realitatea Media pe marginea deciziei ca societatea trebuie să intre în faliment au fost respinse. Situația este cu atât mai dramatică în condițiile în care la finalul acestei luni, postului de știri îi expiră licența audiovizuală și riscă să fie închis pentru că dosarul de prelungire a licenței nu este complet.

Potrivit informațiilor furnizate de paginademedia, societatea care deține postul tv a pierdut două acțiuni la Înalta Curte de Casație și Justiție, căi prin care a încercat să scape de faliment.

Realitatea Media este într-o situație nu tocmai fericită și în ceea ce privește licența audiovizuală, care  expiră chiar la finalul acestei luni, pe 30 octombrie. Televiziunea riscă să rămână fără licență întrucât nu are toate documentele necesare, pentru ca CNA să-i aprobe prelungirea cu încă nouă ani.

Dacă dosarul de prelungire a licenței nu este complet, CNA nu-l va putea analiza. Nu va putea decât să ia act de expirarea licenței. Ceea ce înseamnă și închiderea televiziunii.