Cutremur total în PNL! S-a aflat cine îi va lua locul lui Ludovic Orban după tensiunile din ultimele zile. Avem parte de surpriză totală după ce Rareş Bogdan a ieşit şi la atacat pe şeful Camerei Deputaţilor.

PNL şi-ar putea schimba preşedintele

PNL şi-ar putea schimba preşedintele după Congresul care va avea loc, după toate probabilităţile, în luna septembrie. Surse din interiorul formaţiunii liberale anunţă o nouă surpriză.

Tabăra reformistă formată din Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău nu ar fi singură. Totuşi, nu fostul jurnalist îl va contracandida pe Ludovic Orban. Şeful Camerei Deputaţilor va avea un alt adversar la Congres. O sursă din PNL a spus totul.

Până la toamnă e însă loc de discuții și certuri, iar cei care îl contestă pe Orban nu s-ar fi decis pe cine să propună în locul acestuia, susține vocea din PNL.

„Tabăra asta a reformiștilor, cum o numește presa, va impune sigur un candidat. Și ăla nu va fi Rareș Bogdan. El va face parte din echipă, dar nu candidat”, spune liderul PNL, conform libertatea.ro.

Anunţul lui Rareş Bogdan

De altfel, şi prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a susținut că nu se pune problema unei candidaturi a sa la congresul PNL din acest an.

De asemenea, se pare că președintele Klaus Iohannis nu s-a implicat în conflictul recent din PNL, declară Rareș Bogdan. Acesta a susținut că „Președintele ne roagă un singur lucru: guvernați bine, modernizați România”.

Primvicepreședintele PNL precizează că declarațiile dure la adresa lui Ludovic Orban au fost „o analiză” și că a vrut să se asigure că în PNL nu vor mai exista „derapaje democratice.”

„Nu îmi pare rău deloc de ce am spus. A fost o analiză. Cred că în toată emsiunea aceea dacă regret ceva, regret strict exprimarea. Nu mă caracterizează. Eu cred că democrația funcțională este garanția că nu vor exista derapaje în situația românească.”, a declarat Rareș Bogdan.

 

Sursa foto INQUAM / George Calin