Ludovic Orban ar putea rămâne fără unul dinte cei mai importanți oameni din propriul Guvern. Un ministru foarte important, dar și extrem de vizibil se pegătește să-și facă ieșiea din Executiv.

Cutremur în Guvernul Orban

Este un adevărat cutremur în Guvernul PNL. Unele surse politice spun că ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care este și liderul PNL București, se pregătește să plece de la Palatul Victoria. Nu este vorba despre vreo contră sau ceartă cu Ludovic Orban.

Aceasta va deschide lista de consilieri generali ai PNL, la Primăria Capitalei, conform unor surse de la vârful PNL. Liberalii stau foarte bine în București, iar Violeta Alexandru ar urma să fie cap de listă la alegerile locale. Un scor mare ar putea să o propulseze în funcția de consilier locale.

Ulterior alegerilor locale din 27 septembrie, Violeta Alexandru va fi pusă în poziția de a alege. Fie rămâne în funcția de ministru, fie în funcția de consilier . Având în vedere că este și lider al PNL București, nu este exclus ca Violeta Alexandru să aleagă funcția de consilier general, liberalii având nevoie de un om cu autoritate politică în CGMB, conform stiripesurse.ro.