UEFA a anunțat că evenimentul sportiv va avea loc în vara lui 2021, ca măsură de prevenire a răspândirii Covid-19, boală care face deja ravagii în toată lumea.

În contextul problemelor cauzate în Europa de coronavirus, reprezentanții UEFA au avut mai multe videoconferinţe cu toţi cei implicaţi, în care s-a discutat despre reacţia fotbalului la pandemie şi situaţia tuturor competiţiilor interne şi continentale, inclusiv despre Euro-2020.

Cupele europene vor fi și ele amânate

UEFA, care va dezbate marţi situaţia competiţiilor de pe continent în contextul pandemiei de coronavirus, ar urma să anunţe suspendarea Ligii Campionilor şi Ligii Europa şi amânarea Campionatului European pentru 2021, susţine L’Equipe, citat de agerpres.ro.

“Ideea este ca Liga Campionilor şi Liga Europa să se poată termina fără să fie blocate de datele Euro-2020 (12 iunie – 12 iulie)”, scrie jurnalul francez.

UEFA a anunţat, joi, că în contextul problemelor cauzate în Europa de coronavirus a programat marţi, 17 martie, videoconferinţe cu toţi cei implicaţi, în care să se discute despre reacţia fotbalului la pandemie şi situaţia tuturor competiţiilor interne şi continentale, inclusiv despre Euro-2020.