De luni de zile, familia Luizei Melencu, dar și cea a ALexandrei Măceșanu, își caută dreptatea, dar și fetele. Cazul Care a cutremurat tată România este departe de a se încheia. Procurorii continuă să facă audieri pe bandă rulantă. Ultima persoană care a vorbit cu oamenii legii este chiar mama Luizei Melencu.

Femeia a făcut dezvăluiri complete la România TV despre ultima întâlnire avută cu oamenii legii. Aceasta a povestit cum a fost tratată de către cei de la DIICOT, acolo unde a mers să vadă dosarul dispariţiei fetelor. Ea a fost primită chiar de către Georgiana Hosu, şefa interimară a DIICOT.

Monica Melencu a mers la DIICOT pentru a vedea dosarul dispariţiei fetei sale. Acolo a fost întâmpinată chiar de către șefa instituției, Georgiana Hosu. „Merg cu speranta sa vad dosarul”, a spus Monica Melencu, precizând că procurorii i-au comunicat că dosarul va fi trimis în instanţă.

Ea susţine în continuare că Luiza şi Alexandra nu sunt moarte. „I-am zis ca vreau sa stiu ce s-a intamplat cu Luiza. Ca fetele nu sunt moarte si ea a zis ca sunt suficiente probe la dosar”, a relatat Monica Melencu.

Alexandra și Luiza au fost date oficial în urmărire în Italia. Ca urmare a dezvăluirilor și informațiilor adunate de Rock Xavi, corespondentul România TV, poliția din Italia a hotărât ca cele două fete să fie căutate pe întreaga peninsulă italiană.

Cazul Caracal a explodat pur și simplu în această vară. A cutremurat toată România. Monstrul Gheorghe Dincă le-a mărturisit procurorilor că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.