Astăzi, acest sistem este cunoscut sub numele de Bitcoin, care bate toate recordurile și este considerat una dintre cele mai bune investiții din toate timpurile. 

Te interesează cum poți cumpara Bitcoin în România? Află detalii aici

* Criptomonedele sunt instrumente volatile care pot fluctua brusc într-o perioadă foarte scurtă de timp și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru toți investitorii. Cu excepția CFD-urilor, tranzacționarea criptomonedelor nu este reglementată și, prin urmare, nu este controlată de niciun cadru de reglementare al UE. 67% dintre investitorii mici pierd bani cu acest furnizor.

Cumpara Bitcoin în România în cel mai ușor mod cu putință

Nu lăsați complexitatea operării acestui sistem financiar modern să vă împiedice să participați la cea mai profitabilă investiție din toate timpurile. 

Achiziționarea de monede Bitcoin și a altor criptomonede în 2021 a devenit destul de rapidă, sigură și ușoară. Acest lucru a fost asigurat de o serie de platforme online reglementate de autoritățile guvernamentale, care permit utilizatorilor să cumpere cu ușurință criptomonede online. 

Platformele online cele mai mari din lume sunt Coinbase, Kraken, Binance și Etoro. 

În primul caz, au foarte mare grijă de experiența utilizatorului, dar o achiziție individuală pe o platformă precum Coinbase poate ajunge să ne coste mult mai mult decât cu alți furnizori. Pentru cea mai optimă achiziție, este necesar un echilibru între o experiență simplă a utilizatorului și cele mai mici costuri posibile de achiziție.

Nu-ți face griji! Am căutat noi pentru tine! Cumpara Bitcoin în România prin eToro și vei profita de o achiziție avantajoasă și de utilizare facilă. 

De ce sunt importante criptomonedele și care este scopul lor?

Deși criptomonedele precum Bitcoin, Ethereum și altele sunt cele mai cunoscute pentru rentabilitatea lor ridicată, există câteva alte caracteristici pozitive în spatele fluctuațiilor valorilor. Deci, te interesează motivul pentru care tot mai multe instituții cercetează cum să cumpere Bitcoin și să investească în spațiul criptografic? Continuă să citești.

Decentralizare

Unul dintre motive este operarea descentralizată. Descentralizarea înseamnă că întreaga infrastructură a unui protocol de criptare este împărțită în sute de mii de computere diferite împrăștiate în întreaga lume (mineri) conectate într-o rețea. 

Întreaga rețea este dispersată într-o asemenea măsură încât este imposibil să fie întreruptă sau manipulată. Prin urmare, însăși stabilitatea rețelei este fundamentul principal al întregii lumi-cripto și este complet independentă de factori externi, cum ar fi tipărirea banilor de către Banca Centrală Europeană și FED.

Independența financiară față de instituțiile bancare

Bitcoin a fost creat pentru a aborda problema monopolului financiar creat de instituțiile bancare globale din ultimele decenii. Băncile manipulau cu valută și tipărire de bani și astfel deveneau tot mai puternice în timp ce puterea de cumpărare a muritorilor de rând se deteriora încet. Cu toate acestea, manipulări similare există și astăzi. 

Cumpara Bitcoin dintr-un motiv foarte simplu. Dacă nu dorești ca banii tăi să își piardă valoarea, adică cu banii tăi să cumperi din ce în ce mai puține bunuri, atunci cripto este pentru tine. Chiar și cu o investiție mică în criptomonede, te asiguri că banii tăi își păstrează valoarea pe termen lung, în cazul unei inflații ulterioare și a creșterii valorii criptomonedelor.

Siguranță, ușurință și tranzacții rapide

Pe lângă avantajele menționate mai sus, criptomonedele sunt cunoscute pentru tranzacții sigure, ușoare și extrem de rapide. 

Ai trimis vreodată bani rudelor tale care locuiesc în afara României? Dacă răspunsul la întrebare este da, atunci știi sigur cât de scumpe pot fi tranzacțiile și că o astfel de tranzacție poate dura mult, uneori chiar și câteva săptămâni. Uneori se mai întâmplă ca băncile, din motive de securitate să-ți rețină banii, iar atunci trebuie să dovedești și să iți recuperezi banii câștigați cu greu din mâinile lacome ale băncilor cu sisteme antice. Încetează să mai faci asta.

Nu ai probleme din astea cu criptomonedele. Absolut toate criptomonedele sunt mai rapide, mai ieftine și mult mai sigure decât toate instituțiile bancare moderne. Cu Bitcoin tranzacția durează câteva minute, în timp ce pentru alte monede tranzacția durează doar câteva secunde. 

În lumea criptografică sunteți stăpânii propriilor bani, deci întrebarea de unde și cum să cumpărați Bitcoin în România este cu mult mai importantă. Cumpara Bitcoin – Fă clic pe link-ul din partea de jos a postării.

Creșterea industriei cripto și a oportunităților de câștig

Mărimea capitalului investit în industria criptografică crește de la un an la altul. Astfel, la începutul anului 2021, această cifră a crescut pentru prima dată peste 800 de miliarde de euro, analiza financiară evaluând, de asemenea, că aceste cifre se pot cel puțin dubla într-un timp relativ scurt.

Pe termen lung, protocoalele criptografice vor contribui cu siguranță la investiții în masă, ceea ce vă permite deja să solicitați împrumuturi pentru care primiți o rată a dobânzii semnificativ mai mare decât în băncile tradiționale.

Deci, în viitor, vă puteți aștepta ca banii pentru achiziționarea unui apartament sau o casă, în deplină siguranță, să vă fie împrumutați de marea majoritate a altor utilizatori de protocoale cripto. În acest fel, nu veți mai depinde de dobânzile exorbitante ale băncilor individuale, deoarece regulile și dobânzile din aceste protocoale sunt stabilite în avans.

Cumpara Bitcoin pe Etoro. Dar de ce anume acest furnizor?

Dacă te interesează cum poți cumpara Bitcoin în România, aceasta este una dintre cele mai cunoscute și populare platforme pentru achiziționarea criptomonedelor. Pe lângă interfața sa ușor de utilizat, infrastructură sigură și distribuție la nivel mondial, Etoro vă mai permite să investiți în multe alte produse financiare care au legătură directă cu industria criptografică.

Din acest motiv, Etoro este răspunsul corect la întrebarea de unde să cumperi Bitcoin. Citiți mai departe și veți afla ce beneficii obțineți dacă utilizați platforma de tranzacționare Etoro.

Principalele avantaje ale platformei Etoro:

  • o gamă largă de achiziții de criptomonede pe care le puteți tranzacționa 24 de ore pe zi
  • De asemenea, Etoro vă permite să cumpărați criptomonede CFD, care diferă de tranzacționarea normală a criptomonedelor, deoarece nu le dețineți fizic, ci doar pariați pe creșterea sau căderea unei criptomonede individuale.
  • pe lângă criptomonede, puteți cumpăra și acțiuni ale multor companii de pe aceeași platformă, precum Amazon, Google, Tesla și altele.
  • de asemenea, puteți tranzacționa valute tradiționale, cum ar fi dolarul, euro, lira sterlină etc.
  • puteți comercializa și materii prime precum aur, argint, produse petroliere etc.
  • cu toate acestea, dacă tranzacționarea tuturor produselor financiare de mai sus încă vă mai pare prea complexă, Etoro vă permite să copiați strategia celor mai de succes traderi de pe platformă. În acest fel, puteți investi cu un singur clic, la fel ca cei mai buni comercianți din lume, fără cunoștințe specifice despre produsele financiare individuale.

Transformarea completă a sistemului financiar global este la ușă, nu ratați ocazia de a vă asigura un viitor financiar luminos pentru dvs. și familia dvs. cu o investiție inteligentă. 

Urmează-ne instrucțiunile despre cum poți cumpara Bitcoin în România și deschide-ți propriu cont Etoro astăzi – pentru vizualizare și înregistrare gratis fă clic aici.

* Criptomonedele sunt instrumente volatile care pot fluctua brusc într-o perioadă foarte scurtă de timp și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru toți investitorii. Cu excepția CFD-urilor, tranzacționarea criptomonedelor nu este reglementată și, prin urmare, nu este controlată de niciun cadru de reglementare al UE. 67% dintre investitorii mici pierd bani cu acest furnizor.