Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, insistă să afle tot despre dispariția fetei dar mai ales să facă lumină în cel mai cutremurător caz care s-a întâmplat în ultima perioadă. El va depune astăzi la Parchetul General mai multe documente care ar arăta legăturile de la nivel înalt dintre Dincă cu unele persoane influente din Caracal.

Unchiul fetei a susținut că va depune în scris tot ceea ce am transmis până acum către Parchet și Ministerul de Interne.

Cumpănașu a precizat că Gheorghe Dincă se lăuda cu anturajul pe care îl avea.

„Gheorghe Dincă s-a simțit în siguranță în toți acești ani, pentru că avea acest cerc de apropiați, care erau influenți la nivel local și nu numai”.

Unchiul fetei a susținut  că din informațiile unui martor care i-a trimis o mărturie, Dincă se cunoaște cu oamenii influenți din Caracal de cel puțin 20 de ani.

„Martorul vorbește despre relațiile pe care Gheorghe Dincă le avea . Este un martor incredibi, deși am dreptul la rezervă. O să-l cunoașteți la un moment dat. Este o persoană destul de cunoscută, este o persoană cu cel puțin o experiență de 30 de ani în presă și cunoaște anturajul lui Dincă de 45 de ani, de când acesta era în liceu”, a spus Alexandru Cumpănașu.