Vremea se strică în toată ţara, în prima zi de Paști. Temperaturile scad şi îşi vor face apariţia ploile în mare parte din ţară. La munte se vor înregistra precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, arată prognoza meteo.

Cum va fi vremea în Sâmbăta Mare

ÎN ȚARĂ
Vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor, chiar deosebit de caldă în cele sudice și sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la deal și la munte, iar noaptea și în vestul și sud-estul țării, unde local va ploua. Ploile vor avea și caracter de aversă și se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Transilvania, iar de scurtă durată și asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade pe litoral și 27 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime, în general, între 0 și 11 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi în general frumoasă și se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei și trecător pe parcursul nopții. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

PROGNOZĂ METEO în ziua de Paşte

ÎN ȚARĂ
Vremea se va răci și va deveni în general instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar mai accentuate, și va ploua, cu oprobabilitate mai mare ziua în zonele de deal și munte și pe arii restrânse în rest, iar spre seară și noaptea local în sud și sud-est. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă, se vor semnala descărcări electrice, iar pe crestele montane, treptat se vor transforma în lapoviță și ninsoare. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor semnala cantități de apă mai însemnate. Vântul va avea temporar intensificări, mai ales în timpul ploilor, când izolat va putea lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, iar cele minime între -2 și 9 grade.

BUCUREȘTI
Vremea se va răci față de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări temporare, iar spre seară și noaptea va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

PROGNOZĂ METEO LUNI, a doua zi de Paşte

ÎN ȚARĂ
Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în regiunile nord-vestice, dar va avea înnorări în rest, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. La munte vor fi mai ales ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în nord-est și est, precum și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, iar cele minime -5 și 6 grade. Spre dimineață izolat va fi brumă.

BUCUREȘTI
Vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări, cu o probabilitate mare ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 3…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească.