Această tendință negativă a generat și o reducere a capitalizării de piață a monedei, care a scăzut la aproximativ 1,3 trilioane de dolari americani. BTC se află într-o perioadă de testare periodică a nivelului de suport situat în jurul valorii de 63.000 de dolari și a nivelului de rezistență în jurul valorii de 68.000 de dolari. 

Detalii despre Slothana

Cu toate acestea, conform analizei efectuate de algoritmi bazați pe inteligență artificială, până la sfârșitul lunii, se așteaptă ca BTC să intre într-o altă fază de corecție, coborând la aproximativ 65.400 de dolari per monedă. 

În acest context, este important să evaluăm ce tokenuri ar putea fi cele mai indicate pentru achiziție și să înțelegem modalitățile de a obține venituri pasive în timp ce principalul activ digital își reafirmă poziția pe piață.

Slothana: Un nou proiect vedetă de pe blockchainul Solana

Solana, blockchainul renumit mai ales pentru monedele meme pe care le găzduiește, atrage din nou un număr mare de investitori prin intermediul proiectului Slothana. 

Acest proiect deja renumit a generat o agitație semnificativă în comunitatea crypto. Două aspecte principale au determinat acest entuziasm: accesul facil la airdropuri și prețul atractiv al activului.

Pentru a achiziționa 10.000 de tokenuri $SLOTH, este suficient să deții echivalentul în SOL. Această condiție avantajoasă a atras o sumă considerabilă de fonduri în timpul etapei de prevânzare, strângând aproape 8 milioane de dolari. 

Echipa de dezvoltare a proiectului Slothana pune accent pe simplificarea proceselor pentru investitori. Aceștia pot achiziționa jetoane direct de pe site-ul oficial al proiectului și ulterior le pot bloca într-un sistem de staking. 

La finalizarea prevânzării și odată cu listarea activului pe diverse burse, toți investitorii vor primi jetoane suplimentare ca recompensă. Această abordare încurajează participarea activă a comunității și stimulează implicarea pe termen lung în ecosistemul Slothana. 

Astfel, Slothana nu doar că oferă oportunități de investiții atractive, ci și simplifică modalitățile de implicare în proiect, construind o bază solidă pentru creșterea și dezvoltarea sa pe termen lung în ecosistemul Solana și în întreaga piață crypto.

Cumpără Slothana

Sponge V2: Moneda meme care vine la pachet cu un sistem Play-to-Earn

SpongeV2 este un proiect care continuă succesul unei criptomonede care a avut un impact semnificativ pe piață. Echipa din spatele acestui proiect are deja un portofoliu impresionant, cu proiectul Sponge V1 care a reușit să atingă o capitalizare de piață de 100 de milioane de dolari și să fie listat pe burse de top precum MEXC, Uniswap și Poloniex. Această experiență anterioară conferă credibilitate noului proiect.

La un preț de pornire de 0,001925 USD, noul activ se prezintă ca o oportunitate accesibilă pentru investitori, deschizând uși pentru participarea la creșterea sa ulterioară.

Achiziționarea acestui nou token este simplă: investitorii trebuie doar să cumpere și să dețină SPONGE original și să facă schimbul pe site-ul web al proiectului pentru versiunea V2.

Odată finalizat acest proces, investitorii vor primi jetoane suplimentare prin intermediul mecanismului de miză, ceea ce adaugă valoare portofoliului lor și îi motivează să rămână implicați pe termen lung.

Perspectivele pieței sugerează că Sponge V2 are potențialul de a obține rezultate chiar mai impresionante decât predecesorul său. Acest lucru se datorează inclusiv noilor caracteristici introduse în versiunea actualizată, cum ar fi capacitățile de staking și perspectivele de a deveni parte integrantă a unei platforme de jocuri în viitor.

Cu tehnologii avansate și un echilibru între inovație și utilitate, Sponge V2 atrage atenția unui număr crescut de investitori și își consolidează poziția pe piața crypto.

Cumpără Sponge V2

SMOG: Proiect crypto care impresionează printr-un airdrop global

În acest context al evoluției proiectelor meme, rețeaua Solana găzduiește încă un token nou de acest fel, denumit SMOG, care a captat atenția comunității crypto. Oferind oportunități deosebite de câștig financiar, acest activ digital propune un airdrop generos, cu peste 35% din monedele emise deschise pentru distribuție gratuită.

Mai mult decât atât, SMOG își propune să redefinească tranzacțiile crypto, facilitându-le prin intermediul unui blockchain multiplu inovator și eficient.

Inițial listat pe bursele Jupiter și Birdeye, SMOG a câștigat rapid popularitate și s-a extins rapid, devenind disponibil și pe platforma MEXC. La debutul lunii aprilie, prețul unei monede SMOG era cotat la 0,2157 USD, oferind investitorilor oportunitatea de a intra în acest proiect la un nivel competitiv.

Un element esențial al strategiei SMOG este tocmai organizarea acestui airdrop de amploare, ce își propune să devină cel mai mare eveniment de acest gen din istoria blockchainului Solana. Pentru a participa, investitorii trebuie să achiziționeze jetoane SMOG și să îndeplinească anumite sarcini și obiective prestabilite, având astfel posibilitatea de a primi monede bonus în funcție de performanțele lor.

Cu un număr impresionant de peste 30.000 de utilizatori implicați deja, entuziasmul și interesul pentru SMOG sunt în continuă creștere.

Aceste inițiative subliniază angajamentul și viziunea proiectului SMOG de a oferi o experiență valoroasă și avantajoasă pentru investitori, evidențiind potențialul său de creștere și inovație în cadrul ecosistemului crypto.

Cumpără SMOG

 

Material publicitar oferit de Finixio.