Clienţii UPC Business care achiziţionează orice abonament Business Fiber Power sau orice Pachet Office primesc gratuit un cont de utilizator Microsoft Office 365.
Office 365 oferă utilizatorilor servicii online de creştere a productivităţii – email, colaborare pe documente, conferinţe Web – şi versiuni online ale aplicaţiilor Microsoft Office într-un singur serviciu cloud. Soluţia creată de Microsoft este oferită de UPC Business companiilor mici şi mijlocii, cu până la 50 de angajaţi.

"Ne adresăm startup-urilor, companiilor mici şi antreprenorilor. Companiile mici sunt preocupate în special de a avea o cifră de afacere robustă şi se gândesc mai puţin la infrastructură", a declarat Severina Pascu, CEO UPC România.

Combinând cel mai rapid serviciu de Internet prin cablu cu Office 365, UPC Business oferă o soluţie de afaceri companiilor mici şi mijlocii din România. Clienţii pot acum să acceseze fişiere de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, tabletă, smartphone), pot face schimb de fişiere foarte rapid şi pot organiza videoconferinţe în format HD datorită vitezelor superioare de Internet, de până la 120 Mbps. Un alt beneficiu oferit de UPC este acela că utilizatorii pot lucra direct pe o infrastructură oferită de Microsoft, iar companiile au acces la această tehnologie sub forma unui abonament, cu zero cheltuieli de capital. Iar pentru companiile care deja au achiziţionat suita Microsoft Office, serviciile incluse în Office 365 se integrează perfect cu aplicaţiile desktop.

UPC Business oferă Office 365 împreună cu orice abonament Business Fiber Power sau cu oricare din cele 4 Pachete Office, care combină serviciile de internet cu cele de telefonie. Clienţii care achiziţionează unul din aceste servicii primesc gratuit o licenţă Office 365 pentru un utilizator, iar pentru fiecare cont suplimentar costul lunar este de 6 euro fără TVA. Integrarea serviciului online Office 365 în portofoliul UPC Business confirmă angajamentul companiei de a oferi soluţii de comunicaţii optime, care sprijină dezvoltarea afacerilor clienţilor.

Cu Business Fiber Power 120 Mbps, cel mai rapid Internet din România, şi Office 365, generaţia de soluţii în cloud ce încorporează Microsoft Office, SharePoint Online, Exchange Online şi Lync Online într-un serviciu cloud actualizat în permanenţă, companiile pot lucra şi colabora mai uşor, oriunde s-ar afla, de pe orice dispozitiv, în condiţii de maximă securitate.

"O ţară care are un sector IMM bine dezvoltat este mult mai rezistentă în faţa crizei",a declarat Ronald Binkofski, director general Microsoft România.

Companiile care optează pentru oricare din abonamentele la internet cu Office 365 inclus economisesc timp cu Internetul de mare viteză Business Fiber Power şi se bucură de flexibilitate, întrucât cu Office 365 au posibilitatea de a accesa biroul lor de oriunde, pot colabora cu partenerii pe aceleaşi documente, în timp real, au acces uşor la conferinţe Web şi multe alte facilităţi.
Serviciul de Internet de la UPC Fiber Power 120 Mbps este disponibil în marile oraşe din ţară. "Acoperim 65% din ţară cu acest serviciu", potrivit lui Pascu. În ceea ce priveşte serviciile cloud de la Microsoft, "suntem în primele 20 de filiale Microsoft din lume care oferă toate serviciile cloud disponibile", a declarat Todi Pruteanu, PR manager Microsoft România.