„Analizăm permanent şi audienţele canalelor media şi afinitatea cu segmentele de clienţi deservite de bancă şi valoarea de asociere a canalului media cu brandul. În context, am considerat că putem sa ne atingem obiectivele fără să includem Antena 3 în mixul de advertising”, i-a informat Raiffeisen Bank pe cei care solicitau retragerea publicităţii de pe postul condus de Mihai Gâdea.

Realizatorii Antena 3 se straduiesc sa minimalizeze decizia băncii, care este, de altfel, o premieră pentru mass-media autohtonă.

„Relax! Antenele au incarcare de publicitate 120%. E greu să alegi intre bani si like-uri?!?!?! Pare ca da. Unii aleg greşit”, a comentat Mircea Badea pe Facebook. Mai mult, Badea a anunţat că îşi retrage banii depuşi la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank a anunţat că nu mai are reclame la Antena 3, dupa ce internauţii au lansat o campanie de boicotare a produselor care-şi fac publicitate la televiziunile trustului Intact.

„Aţi calculat riscurile finanţării unui post ca Antena3?”, a scris un internaut pe pagina oficială de Facebook a Raiffeisen Bank România.

„Buna ziua, Raiffeisen Bank nu mai are reclame pe postul Antena 3. Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre”, a fost raspunsul oferit de reprezentanţii băncii pe reteaua socială.

Citiţi articolul original în www.aktual24.ro