Paparazzi de la cancan.ro l-au surprins pe lituanianul Aleksandras Cesnavicius în urmă cu câteva zile. Deși are milioane în conturi, el fiind CEO-ul Pro Tv, se pare că acesta preferă să rămână un om simplu.

În imagine, el și soția sa se țin la braț, iar vremea de afară este extrem de urâtă. Cuplul mergea spre școală de unde urma să își ia copilul acasă. În ceea ce privește vestimentația, cei doi sunt la fel de simpli. Au optat pentru geci groase și nu au avut nicio problemă cu vântul sau cu ploaia de afară.

Amintim faptul că Aleksandras Cesnavicius a devenit CEO al Pro TV în decembrie 2013, înlocuindu-l la cârma postului TV pe Adrian Sârbu, cel care a fondat Pro TV, transformându-l în cel mai de succes post de televiziune de la noi din ţară.

De cealaltă parte, Adrian Sârbu a demisionat în 2013 de la şefia Pro TV și a ales să se ocupe de Mediafax Group, un alt business de mare succes pe care-l începuse cu ceva timp înainte. Trebuie menționat faptul că Pro TV a fost deţinut de grupul american CME (Central European Media Enterprises), care l-a vândut Fondului de investiții ceh PPF Real Estate.

Sursă: cancan.ro

Cine este Aleksandras Cesnavicius

Cesnavicius pe de altă parte lucrează în domeniul televiziunii de aproape 15 ani, el fiind în trecut CEO al Prima TV din Praga şi lucrând pentru celebrul post TV german RTL. Lituanianul a absolvit Facultatea de Sociologie a Universităţii din Vilnius, are un masterat în sociologie şi şi-a luat doctoratul în media la aceeaşi universitate lituaniană.

Într-un interviu declarat la un momentdat, Cesnavicius declara că în momentul în care a ajuns în România a trecut prin mai multe situații care l-a au amuzat. Acesta susține că a ajuns să se rătăcească spre drumul spre sediul Pro Tv.

„În urmă cu un an şi jumătate, când am venit în România, am avut parte de câteva întâmplări amuzante. În prima săptămână, am avut şofer, care m-a condus pe unde aveam treabă. După aceea am crezut că mă voi descurca. N-a fost chiar aşa. De multe ori am rătăcit drumul spre sediul PRO TV şi o dată chiar şi pe cel spre Buftea. Apoi mi-am luat GPS şi am rezolvat problema”, povestea Cesnavicius.