Wii Sports este o colecţie de cinci jocuri (tenis, baseball, golf, bowling şi box) care face furori printre posesorii de console Wii. Mulţi dintre jucători sunt însă atât de captivaţi de joc încât, inevitabil, apar accidentele.

Cel mai nou accident Wii s-a desfăşurat în direct. Prezentatorul unui program de teleshopping care făcea o demonstraţie de tenis a spart, din greşeală, televizorul cu un accesoriu de telecomandă de la Nintendo Wii.

Una dintre primele probleme cu care s-au confruntat cei de la Nintendo după lansarea Wii a fost aşa-numitele wiitis, durerile musculare datorate timpului prelungit petrecut în faţa televizorului cu consola în mâini. O altă problemă o reprezintă „telecomenzile zburătoare”, accesorii care, scăpate din mână, pot sparge ecranul televizorului.

Dacă referitor la prima problemă Nintendo poate face prea puţine, referitor la a doua compania caută tot felul de soluţii, printre care şi curele de protecţie care să nu mai permită telecomenzilor să zboare din mână.

Chiar şi aşa, proliferarea diferitelor accesorii – rachete, spade, crose de golf, pistoale – continuă să creeze situaţii neaşteptate. Un filmuleţ de pe YouTube arată un prezentator TV încercând o demonstraţie de tenis pe Wii. Rezultatul: un televizor mai puţin şi o problemă în plus pentru cei de la Nintendo.