Persoanele care achiziţionează o asigurare de locuinţă emisă de Astra Asigurări în perioada 15 februarie-15 aprilie beneficiază de o reducere la produsele din magazinele Flanco. Reducerea este similară cu preţul poliţei.  
Campania se adresează atât persoanelor fizice cu domiciliul stabil în România, care au împlinit vârsta de 18 ani, cât şi persoanelor juridice cu sediul pe teritoriul ţării. 
În momentul contractării asigurării, clienţii Astra primesc un voucher de reducere pentru utilizare în reţeaua de magazine Flanco, egal cu valoarea primei de asigurare din primul an. Voucherele sunt valabile în intervalul  15.02- 30.04.2012 inclusiv, iar reducerea, care trebuie să reprezinte maximum 10% din valoarea cumpărăturii, se aplică tuturor produselor comercializate în reţeaua de magazine Flanco.
Voucherele sunt transmisibile.  Într-o revenire spectaculoasă după o perioadă dificilă marcată şi de declararea insolvenţei, grupul Flanco a devfenit foarte activ în ultima vreme şi a încheiat mai multe parteneriate cu bănci şi companii de asigurări.