Un album foto clasic este un prilej extraordinar pentru a ne bucura de vederea celor mai frumoase fotografii cu cei dragi. Chiar dacă celor mult mai tineri, conectați la tehnologie, li se pare mult mai simplu să păstreze fotografiile în foldere și fișiere salvate pe diverse dispozitive, on line sau în cloud, persoanele trecute de o anumită vârstă preferă întotdeauna formatul clasic.

De accea, pentru a împărtăși cu cei dragi cele mai speciale momente din viață ar fi frumos să vă gândiți să faceți o ședință foto anual sau măcar să selectați cele mai reușite poze pe care le-ați făcut peste an și să le multiplicați apelând la un site special, așa cum este fotodragi.ro. Astfel aveți posibilitatea de a realiza cel mai frumos cadou pe care îl puteți oferi părinților, bunicilor sau unor rude mai speciale. Cu siguranță aceștia vor aprecia în mod deosebit acest cadou original.

Oricât am încerca să ne îndepărtăm de obiceiuri, de multe ori lucrurile clasice, materiale, palpabile, pe care le putem consulta și de care ne putem bucura ori de câte ori avem ocazia, pot fi adevărate surse de energie pozitivă și dragoste în viața noastră.

Care sunt serviciile fotografice disponibile la Fotodragi.ro?

La acest atelier fotografic se păstrează lucruri cu tradiție, speciale, la care fiecare dintre noi ar trebui să apelăm cât mai des. Aici se pot multiplica amintirile pe care le păstrăm în fotografii. Se pot realiza albume foto, tablouri pe pânză, calendare foto personalizate, fotografii realizate pe hârtie fotografică clasică de calitate premium.

Puteți apela la serviciile acestui atelier foto pentru a obține albume foto personalizate, cu pagini rigide, deschidere plană și imprimare pe hârtie fotografică reală. Pentru a dispune de albumul vostru nu este necesar să vă deplasati de mai multe ori. Tot ce aveți de făcut este să utilizați editorul de imagini de pe site, care este foarte ușor de folosit și care vă ajută să faceți simplu și automat albumele voastre foto preferate. Pentru a face acest lucru nu este nevoie să instalați programe pe calculator și nu trebuie să aveți noțiuni de editare grafică. Nu aveți decât să dați un click acolo unde este prezent acest editor și puteți să realizați singuri albumul pe care îl doriți.

Albumele ce pot fi obținute prin intermediul acestui site au o calitate deosebită și pot fi încadrate la categoria albumelor foto profesionale premium. Imprimarea se face pe întreaga suprafață vizibilă a paginii, fără a se pierde detalii din imagini. Filele au grosimea de aproximativ 1mm, iar coperta este de tip Hardcover, imprimată pe toata suprafața. Imprimarea se face în laboratoare foto profesionale, pe hârtie fotografică mată. Fotografiile sunt reale și de cea mai bună calitate.

La acest atelier foto se pot realiza și produse speciale așa cum sunt calendarele personalizate. Ele sunt cele mai practice și mai apreciate cadouri pe care le puteți face celor apropiați. Ca și în cazul fotografiilor, imprimarea se face pe hârtie specială. Folosind editorul de pe site puteți să vă creați singur, în doar 5 minute, un calendar deosebit, ce va putea fi oferit cu drag tuturor celor apropiați. Tot ce aveți de făcut pentru a vă bucura de el este să alegeți tema și dimensiunea dorită, iar editorul de pe site va face singur toată munca.

Tot aici puteți realiza un obiect de decor sau un cadou special. Acesta poate fi un tablou pe pânză din bumbac 100%. Alegeți o imagine deosebită, cu voi, parteneru/partenera, cu familia și realizați un lucru cu totul extraodinar. Imprimarea se va face pe o pânză specială de cea mai bună calitate, ce vă oferă posibilitatea să jonglați cu culorile și chiar să stilizați imaginea. Garantăm că veți obține ceva remarcabil și original. Grație acestei posibilități, amintirea aleasă poate deveni o adevărată operă de artă.

Serviciul cel mai des solicitat este multiplicarea fotografiilor. Puteți selecta singuri fotografiile care vă plac, le puteți urca în aplicația de pe site, le puteți prelucra și puteți solicita câte printuri doriți din fiecare. Calitatea fotografiilor furnizate va fi una deosebită. Printarea se va realiza într-un laboratoar de fotografie profesional, pe hârtie fotografică adevărată. Pentru rezultate mai bune și pentru a spori calitatea, imaginile pot fi procesate digital.

Fie că alegeți o fotografie, un album foto, un calendar personalizat sau un tablou pe pânză de bumbac, apelând la această metodă clasică de printare veți avea parte de cea mai frumoasă variantă de a păstra cele mai frumoase amintiri. Pentru mai multe detalii și pentru realizarea de fotografii premium, accesați site-ul Fotodragi.ro! (P)