Flynova, divizia din Romania a Grupului Novatours, cel mai mare tour operator din Statele Baltice, lanseaza o oferta pentru turistii care doresc sa isi rezerve vacanta din timp, insa nu dispun de suma integrala pentru a o achita.

Acestia au posibilitatea sa plateasca 50% din pretul pachetului in momentul rezervarii, iar restul sumei, cu 21 de zile inaintea datei plecarii. in acelasi timp, turistii au dreptul sa isi anuleze concediul cu 28 de zile inaintea datei programate, fara a fi obligati sa plateasca nicio penalizare.

„Turistii din Romania cauta solutii inteligente pentru a-si programa vacanta astfel incat, din cauza climatului economic mai dificil, sa nu fie nevoiti sa faca rabat la calitatea serviciilor solicitate. Din cererile primite de la clientii nosti pe parcursul lunii februarie, am observat ca turistii romani isi doresc in continuare vacante la hoteluri de cinci stele in regim „All Inclusive” sau chiar „Ultra All Inclusive”, a declarat Raimondas Useckas, Chief Executive Officer Flynova.

Flynova a mai anuntat ca prelungeste oferta pretului garantat si in luna martie, ca urmare a interesului crescut din partea clientilor. Astfel, turistii care isi rezerva vacanta pe parcursul lunii martie primesc bani inapoi daca ulterior pretul pachetului turistic achizitionat scade. in schimb, daca pretul creste, iar turistul a achitat integral pachetul, compania acopera diferenta de pret, clientul nefiind obligat sa plateasca nimic in plus. Oferta pretului garantat a fost lansata in exclusivitate pe piata din Romania de catre Flynova la inceputul lunii februarie.

Flynova si-a inceput activitatea in 2008 prin lansarea ofertelor pentru vacanta de vara. in prezent, compania ofera pachete turistice in destinatii precum Egipt si Austria. Flynova face parte din Grupul Novatours, lider al tour operatorilor in tarile baltice, a carui activitate a demarat in 1999 in Lituania.

Sursa: Flynova