Desigur, poți să cercetezi, să te antrenezi, să folosești o aplicație de grădinărit sau, dacă te ține buzunarul, să angajezi unul dintre cei mai buni designeri pentru a-ți rezolva toate problemele.

Cu toate acestea, există o altă soluție: linia de nișă de produse de grădinărit care pur și simplu face totul pentru tine. Iată care sunt cele mai bune produse care vă ajută să aveți o grădină de vis, conform Houseandgarden.

Planul de grădinărit, direct la tine acasă

Ideea este simplă și genială: alege designul care îți place cel mai mult, comandă-l și vei primi un plan de grădinărit și toate plantele de care vei avea nevoie. Tot ce trebuie să faci este să rulezi planul pe parcela de teren, să faci câteva găuri în pământ și apoi să plantezi plantele. Planul este biodegradabil, așa că nu trebuie decât să puneți compost peste partea și să urmăriți înflorirea plantelor proaspăt trasate.

O grădină de containere (o grădină în care toate plantele sunt în ghivece și jardiniere, mai degrabă decât în ​​pământ) este destul de simplu de întreținut, indiferent cât de începător ai fi. Cu toate acestea, trebuie să cumperi bulbi, pământ, compost și ghivece și să le plantezi singur.

Poți opta, in schimb, pentru plante pre-ghiveci. Selecția nu va fi la fel de mare ca și cum ai avea semințe sau bulbi, dar plantele ajung în grădină aproape crescute. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de ele, să le tunzi și să le pregătești pentru sezonul următor, odată ce iarna se apropie.

Unele firme de bricolaj vând arbuști și copaci mai mari pentru a adăuga greutate unei grădini, în timp ce altele vând și flori mai exclusiviste și colorate. Crocus este, de asemenea, o sursă excelentă de bulbi în ghiveci în anumite perioade ale anului.

Pachete de semințe auto-însămânțate

Dacă-ți place o grădină mai naturală, cu plante sălbatice, care nu sunt neapărat cuprinse în parcele și planuri, atunci pachetul de semințe de flori sălbatice este un instrument excelent. Există un element-surpriză deoarece pur și simplu scuturați cutia peste iarbă, greblați semințele pentru a le întinde și adăugați apă pentru a le aduce la viață.

Cât de curând, o pajiște sau un petic plin de flori va apărea în grădină, cu avantajul suplimentar de a aduce cu ea multă faună sălbatică, dacă alegeți anumite pachete.

Cutii cu tot ce trebuie pentru ferestre

Window Fleur oferă o soluție genială pentru cei care sunt mult prea ocupați: cutii pentru ferestre, gata făcute. Sunt gata de pus în jardinierele de la fereastră.

Unele firme oferă serviciu de abonament sezonier, așa că atunci când vă înscrieți, alegeți între două opțiuni plantate pentru fiecare sezon – deci patru opțiuni în total – și acestea ajung direct la ușă, gata de pus la ferestre.

Un lot într-o cutie

Dacă visul tău este o grădină de legume, Roots Plants oferă o soluție genială: un lot în cutie. Trebuie să plantezi totul singur, dar îți trimit între șase și 18 soiuri premium de legume de plantat. Soiurile ajung fie în ghivece, fie în cutii, gata pentru a fi transplantate în zona de legume.

Produsele pe care aleg să le pună în cutie sunt cunoscute ca fiind ușor de cultivat, ceea ce înseamnă că aproape oricine poate avea o grădină de legume în câțiva pași simpli.