Pentru fiecare dintre cele două evenimente bianuale majore organizate sub umbrela VentureConnect în următorii trei ani, GECAD Group va aloca o investiţie de tip seed de 50.000 euro, incluzând totodată startup-urile alese într-un program susţinut de îndrumare şi mentorat activ de business.
Programul de finanţare iniţiat de GECAD Group va debuta chiar cu ocazia evenimentului VentureConnect ce se va desfăşura la Bucureşti pe 23 noiembrie 2011. În luna octombrie, VentureConnect va organiza două ediţii locale, prima în Cluj urmată de cea din Timişoara, obiectivul fiind de a selecta cele mai valoroase startup-uri locale care să fie prezente în finala de la Bucureşti.
Investiţia seed oferita de GECAD Group, alături de întreaga activitate de mentorat şi consiliere de business pe care o va derula împreună cu companiile selectate, au ca obiectiv identificarea unor proiecte sau afaceri tehnologice valoroase, cu adevărat inovatoare şi cu impact global.
„Vor intra în atenţia noastră acele proiecte sau companii cu focus pe software, tehnologii web şi eCommerce, cu un concept de business sustenabil, un produs sau un serviciu inovator aflat măcar în stadiul de pilot, nelegat geografic de ţara – mamă, cu potenţial de dezvoltare internaţională”, a precizat Radu Georgescu, Chairman GECAD Group.
Mai multe detalii despre evenimentele VentureConnect şi alte informaţii utile se găsesc pe website-ul: https://www.ventureconnect.ro.