Cardul de credit este un instrument de plată util, oferind acces la o rezervă de cash pentru situații neprevăzute. În general, studenții, tinerii, la început de carieră, persoanele cu câștiguri reduse, dar și persoanele care au un istoric bancar nefavorabil nu pot accesa un astfel de instrument și au șanse minime să acceseze împrumuturi bancare. Compania AXI Finance, parte a grupului Access Finance (Bulgaria), a lansat la începutul anului, pe piața din România, un nou card de credit inovator, prin care urmărește incluziunea financiară a clienților, oferindu-le acces la servicii financiare moderne.  

„Misiunea companiei este incluziunea financiară a unei largi categorii de populație. Având în vedere acest lucru, precum și utilizarea tehnologiei moderne, ne dorim să sprijinim tinerii, precum și persoanele care au întâmpinat situații mai dificile în perioada crizei. Pe noi ne interesează stabilitatea lor financiară din prezent. Clienții noștri sunt preponderent oameni din aceste categorii, atât din mediul urban, cât și din mediul rural”, explică Laur Emilian, CEO AXI Finance în România.

 

Cardul poate fi solicitat online sau telefonic

AXI Card este deja binecunoscut pe piața din Bulgaria sub brandul White Card, cu peste 60.000 de utilizatori activi, numărul acestora fiind în creștere. White Card este un card de credit ușor de accesat, valabil la nivel internațional, destinat persoanelor care obișnuiesc să  efectueze plăți și să facă achiziții în toată lumea, oferit de una dintre instituțiile financiare de top din Bulgaria – Access Finance.

AXI Card are o limită de credit până la 6.000 de lei și poate fi utilizat pentru plăți în țară sau în străinătate. Poate fi solicitat simplu, prin telefon, la numărul unic 031 9033 sau online pe www.axi-card.ro. Instrumentul de plată este livrat gratuit prin curier clientului, care beneficiază de un cont online personal, precum și de un manager personal de cont. Clienții se pot bucura și de un serviciu de SMS gratuit pentru tranzacțiile efectuate și sumele datorate. 

 

AXI Card nu percepe comisioane pentru emitere, administrare și retrageri de numerar de la bancomatele din România. În cazul în care clienții nu îl folosesc, cardul de credit este complet gratuit, iar valabilitatea acestuia este de doi ani de la data emiterii. Mai multe detalii cu privire la AXI Card și la pașii pentru obținerea acestuia pot fi găsite pe https://help.axi-card.ro/.