A doua zi după Comitetului Executiv National al PSD în care i-a fost retras sprijinul politic fostului premier Mihai Tudose, ministrul Transporturilor, Felix Stroe a intrat în concediu de odihnă. Surse guvernamentale ne-au declarat că Felix Stroe este în concediu de odihnă în perioada 16-22 ianuarie. Înainte de a pleca în concediu de odihnă, Felix Stroe a delegat atribuţiile de ministru secretarului de stat Dragoş Titea.De altfel, la prima şedinţa condusă de premierul interimar, Mihai Fifor a fost prezent secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Dragoş Titea. 

Felix Stroe se află pe lista miniștrilor pe care liderii PSD au luat o în discuție pentru plecarea lor din guvern. Mai mult, la finalul săptămânii trecute, președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a transmis un mesaj de susținere pentru fostul premier Mihai Tudose. 

„Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze. (…). Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aibă și decizia”, transmitea Felix Stroe.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a precizat că fiecare ministru este atent analizat și se va lua o decizie în partid. „Fiecare actual ministru va fi analizat cu toată seriozitatea. (…) dacă îi vom propune (premierului desemnat – n.r.) ca un actual membru să nu rămână vom avea argumente serioase. Deci va fi după o discuţie, poate pentru unii dureroasă, dar necesară”, spunea Dragnea.