Rareș Bogdan a dezvăluit la România TV că în ultima perioadă a petrecut mai mult timp cu familia și în special cu copiii săi.

“Mihai face ore la distanţă ca toţi copiii din România. Două-trei ore pe zi a avut astăzi. Îi spuneam că noi făceam şcoală şi sâmbăta. S-a uitat mirat la mine că de ce şi sâmbăta, în vacanţa scurtă, el aşa spune, trebuie să facă şcoală. (…) În rest, citeşte, ne uităm la filme istorice sau jucăm şah, diverse bătălii între cowboy şi indieni. El are soldăţei de plumb sau daci şi romani”, a spus Rareş Bogdan.

Primvicepreședintele PNL are mai mult timp pentru citit

“Eu citesc. Chiar acum am pe masă trei cărţi. Cred că am citit mai mult ca oricând. Răspund la foarte multe e-mailuri. Intru pe zona de privat pe Facebook. Acolo unde am 1.500 – 2.000 de mesaje pe zi şi încerc să răspund tuturor până noaptea târziu.

Am o carte aici: “De vorbă cu Mussolini. O să o termin până mă pun în pat în seara asta. Serotonină. Cine a citit Particule elementare sau Platforma lui Houellebecq”, a spus politicianul liberal.

Acesta a mai vorbit despre situația cu care se confruntă toți românii în acestă perioadă și a declarat că vorbește zilnic cu părinții cât și cu socrii lui.

“Încercăm să trecem această perioadă. Le doresc tuturor românilor să treacă peste această perioadă”, a transmis Rareş Bogdan.