Sony Ericsson Mix Walkman oferă o experienţă audio superioară, în timp ce modelul Sony Ericsson txt pro e prevăzut cu tastatură qwerty glisantă, combinată cu o aplicaţie specială pentru interacţiunea de pe reţelele sociale, Friends.
Ambele telefoane integrează funcţionalităţi full-touch, cu interfaţă personalizabilă în cele patru colţuri, funcţie similară ca la modelele Xperia mini. De asemenea, cele două modele oferă funcţii precum cameră foto cu înregistrare video şi Wi-Fi, pentru acces la reţele sociale şi navigare pe internet.
Sony Ericsson Mix Walkman se adresează în special pasionaţilor de muzică. Pentru o experienţă audio optimizată, telefonul vine cu o funcţie nouă, Zappin, care oferă posibilitatea ascultării refrenului melodiei următoare. Cu noua funcţie de karaoke, fanii pot alege să micşoreze volumul frecvenţei vocale, pentru a putea fredona pe melodia preferată.
Sony Ericsson txt pro, cu aplicaţia integrată Friends, permite utilizatorilor crearea unei liste de cinci prieteni, cărora le pot vizualiza foarte rapid postările de pe Facebook şi Twitter.
Atât Sony Ericsson txt, cât şi Mix Walkman au un ecran de 3 inci, (240×400 pixeli), memorie internă de 100 MB, care poate fi extinsă cu un card microSD până la 32 de GB, cameră foto de 3 MP şi Wi-Fi.
Sony Ericsson Mix Walkman şi Sony Ericsson txt pro vor fi disponibile în România începând din vara aceasta.