Conform organizatorilor, târgul de la Palatul Parlamentului reuneşte 122 de companii, dezvoltatori şi agenţii imobiliare, iar preţurile sunt cuprinse între 4.700 de euro pentru o construcţie din lemn ce poate fi utilizată ca şi casă de vacanţă şi 4,2 milioane de euro pentru un hotel de cinci stele din Predeal, scrie news.ro

În Bucureşti, cea mai ieftină garsonieră are preţul de 24.000 de euro şi este situată pe Şoseaua Giurgiului. Cel mai mic preţ al unui apartament cu două camere este de 41.500 de euro, iar pentru un apartament cu trei camere, viitorul proprietar trebuie să scoată din buzunar cel puţin 53.500 de euro.

Cea mai scumpă proprietate din Capitală? Un penthouse din Floreasca, ce costă nici mai mult, nici mai puţin de 540.000 de euro.
Pe lângă clasicele garsoniere şi apartamente la bloc, companiile promovează şi case din containere maritime în jur de 11.900 de euro, containerele putând fi folosite individual sau cuplate, în funcţie de dorinţele şi nevoile clientului.

 

Casele pot fi realizate din unul sau mai multe containere, în functie de suprafața dorită de client.Containerele maritime sunt de două dimensiuni, de 15 și 30 de metri pătrați. Ambele au aceeași lățime, 2,44 metri. Cea care variază este lungimea: pentru cel mic este de 6 metri, iar pentru cel mare este de 12,2 metri.Containerele maritime pot fi îmbinate pe orizontală sau pe verticală, rezultand astfel o locuință cu o suprafață utilă de 30, 60, 90, 300 mp sau o casă cu etaj.