Pentru a-si exprima personalitatea, oamenii aleg sa isi tatueze pielea, iar modelele de tatuaje pe care acestia le prefera sunt variate. La fel ca si in cazul industriei fashion, moda se schimba si in ceea ce priveste tatuajele. Daca acum un deceniu erau la moda modelele tribale, textele cu litere chinezesti si fluturii, astazi lucrurile stau cu totul altfel.

Liniile simple, modelele abstracte, textele realizate foarte subtire si elemente din diferite culturi ale lumii au castigat teren in ultimii ani, si pare ca nu vor disparea prea curand din tendinte.

Cum alegem modelul care ni se potriveste?

Inainte de a cauta un salon de tatuaje la care sa apelam, indicat ar fi sa ne gandim la modelul pe care il dorim, dar si in ce parte a corpului vrem sa il amplasam.

Expertii ne sfatuiesc sa alegem un model cu semnificatie, unul care va insemna pentru noi ceva si in cativa ani, indiferent de schimbarile ce vor aparea pe parcurs. Astfel, vom fi siguri ca nu ne vom dori sa apelam la un cover tattoo sau la indepartarea acestuia cu laserul.

In al doilea rand, trebuie sa alegem o zona a corpului care ne place, care ne avantajeaza, deoarece un tatuaj va atrage si mai mult atentia. Astfel, daca, de exemplu, incercam sa ascundem partea superioara a bratelor si sa nu atragem atentia asupra acestei zone, este indicat sa nu o luam in calcul pentru un tatuaj.

Cum alegem salonul?

Alegerea salonului de tatuaje este la fel de dificila precum alegerea modelului. Pentru a fi siguri ca facem cea mai buna alegere, este indicat sa cautam pe Google informatii cu privire la saloanele din zona pe care o avem in vedere sau chiar despre artistii care lucreaza la acestea. De multe ori, clientii aleg artistul, nu salonul.

In momentul in care ai gasit salonul potrivit, inainte de a face o programare, apeleaza la numarul afisat pe site pentru a cere toate informatiile de care ai nevoie. Daca totul decurge conform asteptarilor tale, nu mai ramane nimic de facut decat sa faci o programare si sa te prezinti la salon pentru a-ti tatua pielea.

Recomandarea noastra – Funky Tattoo Bucuresti

Salonul de tatuaje Funky Tattoo din Bucuresti a devenit cunoscut datorita profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul anilor. Personalul calificat lucreaza in cele mai bune conditii si ofera servicii de inalta calitate, multumindu-i chiar si pe cei mai pretentiosi clienti.

Daca iti doresti sa te lasi pe mana celor mai priceputi tattoo artisti din Bucuresti, fa-ti o programare la salonul Funky Tattoo. (P)