Teo Trandafir a fost mai plinuță în urmă cu câțiva ani, însă vedeta a găsit motivația de care avea nevoie pentru a avea silueta pe care și-a dorit-o.

Într-un interviu acordat pentru Click pentru femei, vedeta de la Kanal D a vorbit despre multe aspecte ale vieții private și publice. Printre acestea, ea a vorbit și despre cum a slăbit.

De când a intrat în televiziune și până în prezent, Teo Trandafir a slăbit peste 60 de kilograme, iar secretul este simplu, mai exact, o alimentație cât mai sănătoasă.

Totuși, dincolo de alimentație, Teo mai are o frică de care încă nu a scăpat. Vedeta se teme că s-ar putea îngrășa din nou.

„E o teamă care nu mă părăseşte niciodată, pentru că ştiu ce am trăit şi m-am obişnuit cu binele după opt ani. Aş face orice să nu revin la greutatea de dinainte. Spaima asta nu m-a părăsit niciodată”, a spus vedeta de la Kanal D.

Cum a slăbit Teo Trandafir

În anul 2014, Teo Trandafir a apelat la o operație de micșorare a stomacului, în lupta cu kilogramele în plus, operație care a fost un adevărat succes.

Totuși, vedeta a povestit că nu îi este ușor să se mențină în formă, dar și că programul de lucru nu o ajută foarte tare. Vedeta a mărturisit că nu prea respectă orele de masă.

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore!”, a spus Teo.

De asemena, teama vedetei este atât de mare, încât în fiecare dimineață mănâncă același lucru.

„Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoară şi gata”, a mai adăugat aceasta pentru Wowbiz.

Pe lângă micul dejun, vedeta susține că la locul de muncă mănâncă ciorbă, pe care o consumă forte încet. Pe lângă asta, ea a mai povestit că mai mănâncă și pufuleți în cazul în care i se face rău.

„Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a mai spus Teo Trandafir.