Nova Power & Gas, cu o experiență de 14 ani în furnizarea de gaze naturale, ocupă în prezent primul loc din punct de vedere al accesibilității, conform comparatorului de prețuri ANRE, cu o ofertă de 65 lei + TVA/MWh, preț garantat până la 31.12.2020. O a doua ofertă competitivă pusă la dispoziția consumatorilor casnici este de 69 lei + TVA/MWh, preț garantat până la 30.06.2021. Astfel, consumatorii pot obține o reducere  de aproximativ 25% față de prețurile anterioare  reglementate. 

Compania oferă consumatorilor și un pachet integrat, care include furnizarea de gaze naturale și energie electrică. Tot necesarul de energie pentru locuință este astfel asigurat de același furnizor, la prețuri avantajoase. În aceste condiții ai toate motivele să spui ”vreau la Nova!”

Cei care doresc să descopere pachetul complet de avantajele Nova Power & Gas, pot afla online toate detaliile necesare, pot calcula prețul total, cu tarifele de transport și distribuție incluse, și pot finaliza în siguranță procesul de contractare, cu documentație simplificată, pe vreaulanova.ro .

(P)