Preţurile telefoanelor din ofertă sunt valabile atât pentru clienţii Orange, cât şi pentru cei care îşi fac un abonament nou, iar prin folosirea punctelor Thank You acumulate clienţii fideli pot beneficia de cele mai avantajoase preţuri.

Oferta de terminale acoperă întreaga gamă, de la telefoane practice precum LG A225 la 5 euro, Nokia C1-01  la 15 euro şi Samsung S5610 la 45 euro, până la smartphone-uri precum iPhone 4S la 179 euro, LG Optimus Black  la 49 euro sau Nokia 700 la 59 euro.

În cadrul aceleiaşi oferte de sărbători, sunt incluse şi noile telefoane care fac parte din programul „Best Deal”, respectiv  Nokia C3-01 Touch&Type şi Samsung Wave 575, ambele de la 49 euro.

 Orange oferă şi minute naţionale bonus pentru orice telefon cumpărat prin programul Orange Thank You sau la activarea unui abonament nou Delfin, Panteră sau Flamingo. Astfel, clienţii vor primi în primele trei luni 50 de minute/lună pentru abonamentele de până la 8 euro şi 100 de minute/lună pentru abonamentele începând de la 8 euro.

 ”Pentru Orange, satisfacţia clienţilor noştri este foarte importantă. De aceea, am construit oferta de sărbători în jurul celor mai apreciate beneficii: preţurile telefoanelor şi minutele naţionale. Îi aşteptăm în magazinele Orange sau online, pe www.orange.ro, unde vor avea parte de şi mai multe surprize şi cadouri,” a declarat Dorin Odiaţiu, Marketing Director Orange România.