Prin acest parteneriat, compania Gică Popescu Hotels a primit acordul oficial de construcție, dezvoltare și operare a primului hotel marca Courtyard Marriott din România. Hotelul se va numi Courtyard Marriott Bucharest Hotel și va fi amplasat în centrul orașului, cu acces facil către aeroport  și principalele centre de afaceri din Capitală.  ”Deschiderea unui nou hotel marca Marriott în România reprezintă pentru noi o materializare a dorinței de a le prezenta clienților noștri o ofertă cât mai bogată de servicii de înaltă clasă, la standardele grupului Marriott. Avem deja o poveste de succes în România, cu J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel și, sunt sigur, că o putem repeta și pentru noul Courtyard Marriott. Suntem încântați de initiativa partenerului nostru, Gică Popescu, de a dezvolta acest proiect și așteptăm cu nerăbdare deschiderea oficială”, a declarat John Litzenberger, Vicepresedinte Marriott International Lodging Development Europe.
Courtyard Marriott Bucharest Hotel reprezintă o investiție de aproximativ 20 milioane de euro a companiei fotbalistului, fiind primul proiect dezvoltat în parteneriat cu un grup hotelier international. Cel mai nou hotel marca Marriott din Bucuresti va fi încadrat în categoria 4 stele, având o capacitate de 146 camere. Clientii vor mai putea beneficia de 4 săli de conferința cu o suprafață totală de aproximativ 500 metri pătrați, restaurant, bar, spa și spații comerciale. Arhitectura hotelului din București va respecta noul concept de design inovativ utilizat de Marriott pentru marca Courtyard. Lucrările de construcție vor demara în luna iulie 2012, urmând a fi incheiate dupa 18 luni.
De acest parteneriat se bucură și Gică Popescu. ”Sunt mulțumit că după negocieri de foarte lungă durată, managementul Marriott International a considerat că un nou proiect marca Marriott în România este oportun și de viitor. Pentru mine este un semn de încredere că împreună putem realiza proiecte de lungă durată”, a declarat Gheorghe Popescu, Președinte al Gică Popescu Hotels.
 

Courtyard Marriott este marca a grupului Marriott International. Primul hotel marca Courtyard a fost deschis în 1983, în prezent, peste 900 de hoteluri operând sub acest brand în toată lumea.