Compania de credite de consum Provident Financial România anunţă numirea în funcţia de director de resurse umane a lui Csaba Gergely.

Csaba, 39 de ani, are o bogată experienţă în managementul resurselor umane: a condus departamentul de HR al Coca-Cola HBC România, companie în cadrul căreia, pe parcursul a 12 ani, a ocupat mai multe funcţii de conducere în vânzări şi resurse umane, atât la nivel naţional, cât şi la nivel de grup. În ultimul an, a condus echipele de consultanţă în HR din PriceWaterhouseCoopers România, iar din ianuarie 2008 este preşedintele HR Club, asociaţia profesională a specialiştilor de resurse umane din România.

„Venirea lui Csaba Gergely este un real câştig pentru cei 440 de angajaţi şi 2.000 de reprezentanţi independenţi ai Provident Financial România. Rămânem consecvenţi politicii noastre de a pune oamenii pe primul loc, iar acest lucru s-a văzut şi din faptul că, recent, ne-am plasat pe primele locuri în clasamentul celor mai buni angajatori din România”, a declarat Russell Johnsen, directorul general al Provident Financial România.

Luna trecută, Provident s-a clasat pe locul al doilea în topul companiilor mari din România cu cele mai ridicate niveluri de implicare şi mulţumire ale angajaţilor, potrivit unui studiu realizat de Hewitt Associates, un consultant independent în resurse umane. Studiul a inclus 50 de companii din România şi 13.000 de angajaţi.

Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitanţilor. Compania este parte a grupului britanic International Personal Finance, lider în furnizarea de credite de consum cu peste două milioane de clienţi în şase ţări, pe două continente.

Împrumutul la domiciliu are la bază un model de afaceri testat, fundamentat pe o experienţă de 130 de ani în Marea Britanie şi utilizat de companie în toate ţările în care este prezentă.