Crysis 2 catapultează jucătorii într-o nemaipomenită recreare a oraşului New York din anul 2023, rămas devastat în urma unui atac extraterestru. Jucătorii se vor folosi de puterile costumului Nanosuit 2 pentru a fi rapizi, puternici şi invizibili, în incercarea de a salva umanitatea din calea acestei invazii nimicitoare.

Crysis 2 este primul joc construit pe noul motor de joc, de ultima generatie, pentru toate platformele. Acesta este numit CryENGINE 3 şi poate fi jucat în mod high-definition, 2D sau 3D stereoscopic.  

“Faptul că am reuşit să aducem franciza Crysis pe console a fost o realizare uriaşă pentru noi toţi de la Crytek. Suntem încântaţi să putem oferi jucătorilor acest first person shooter de înaltă calitate pe platforme multiple, odată cu o noua dimensiune de gaming prin modul 3D stereoscopic,”  a declarat Cevat Yerli, CEO al Crytek. “

Criticii din întreaga lume au catalogat deja Crysis 2 ca pe un mare succes, jocul obţinând 15 punctaje de 90 sau chiar mai bine, inclusiv de la Official Xbox Magazine (UK), care a declarat că jocul este “uluitor de fumos” şi PC Action (Germania), care a declarat jocul Crysis 2 ca fiind un “shooter cu o grafică nemaipomenită, inamici inteligenţi şi multiplayer motivant”.  

Crysis 2 este disponibil în mod high-definition, 2D sau 3D stereoscopic, pentru platformele PlayStation 3, Xbox 360 şi PC, la preţul recomandat de vânzare de 279,9 lei, 279,9 lei şi respectiv 159,9 lei şi este distribuit în România de către Best Distribution.  

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/SHLEbuj5x6Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>