Şeful unui clan mafiot din Viena a şocat pe toată lumea. Şi-a ucis duşmanii apoi i-a pus pe un grătar şi i-a mâncat cu muștar și ceapă.

Cruzime fără margini a unui şef de clan mafiot

Un șef de clan mafiot căruia îi aparținea victima crimei mafiote de la Viena a mâncat carnea dușmanilor săi, sub formă de Ćevapčići, un fel de mici sârbești. Pe 21 decembrie 2018, în Viena s-au auzit împușcături. Un tânăr de 32 de ani a fost împușcat brutal în cap după ce a vizitat un renumit local din Wollzeile.

Sârbul ucis făcea parte din clanul Kavicki, care luptă împotriva altor grupuri pentru supremația drogurilor în Balcani. Încă nu există nicio urmă a asasinului din Viena. Dar o arestare spectaculoasă aduce noi detalii războiului mafiei din Serbia, care și-a lăsat urmele sângeroase până la Viena, scrie Heute.

Veljko B., mai cunoscut sub poreclele „Bestia” și „Măcelarul”, a fost arestat în urmă cu câteva luni. Este acuzat că în numele „familiei”, a răpit dușmani, i-a torturat și a procesat cu cruzime membre tăiate și cadavre într-o pivniță de tortură ascunsă din Ritopek (suburbia Belgradului) folosind o mașină de tocat carne, făcând pastă de Ćevapčići.

Pasta de Ćevapčići (un fel de mici sârbești) din carne de om, astfel confecționată a fost apoi dusă în frigidere în Muntenegru, la șeful clanului Radoje Z. (38). El și-a hrănit câinii, a trimis o parte ca avertisment pentru dușmanii săi sau a făcut mici la grătar pentru el însuși (din victimele pe care le ura în mod deosebit) – pe care i-a mâncat cu muștar și ceapă, relatează martorii.

Președintele sârb Aleksandar Vučić însuși a fost șocat de dezvăluirile dintr-o emisiune TV și a promis: „Îl vom găsi pe Z. oriunde se ascunde în lume, îl vom aresta și condamna pentru teribilele sale crime!”

Clanul Kavački operează din orașul portuar muntenegrean Kotor, considerat a fi centrul pentru aducerea cocainei din America de Sud. Cel puțin 40 de persoane au fost ucise în lupta pentru supremația din Balcani între diferite clanuri. Majoritatea au fost victime ale împușcăturilor și atacurilor cu bombă vizate – un număr încă necunoscut a murit în pivnița de tortură găsită.