Cristian Tudor Popescu a anunțat cu ce vaccin se imunizează. Jurnalistul susține că nu există motive reale de teamă.

El a arătat că ar fi putut să își anuleze vaccinarea, dar nu a vrut, pentru că omul trbuie să se lupte cu teama.

Cristian Tudor Popescu a anunțat cu ce vaccin se imunizează. Este chiar vaccinul cu probleme

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a anunțat că s-a programat la vaccinare într-un centru în care imunizarea se face cu serul AstraZeneca:

”M-am înscris astăzi, n-a fost chiar simplu, din pricina întreruperilor platformei. N-a durat foarte mult, cam în jumătate de oră s-a rezolvat. M-am înscris și după aceea am văzut și ce vaccin este la centrul respectiv și este AstraZeneca, mă voi vaccina cu AstraZeneca.”, a declarat CTP, potrivit europafm.ro.

Popescu spune că nu sunt informații care să arate că acest tip de vaccin ar provoca reacții atât de grave încât să ducă la deces, după ce mai multe state europene au decis fie suspendarea imunizării cu acest vaccin, fie cu un anumit lot:

”Aș fi putut să-mi anulez vaccinarea. Au decedat două persoane, au mai fost afectate alte persoane cu probleme de circulație, dar au decedat două persoane.

A avut puterea să glumească

Decesul cetățeanului din Norvegia, sau al celui din Italia, ca să producă așa ceva o substanță introdusă în corp, acea substanță trebuie să aibă în ea un element greșit sau alterat, dar ca să produci hemoragie cerebrală cuiva, știți câți parametri trebuie să modifici?”

Drept urmare, Cristian Tudor Popescu spune că se va imuniza cu serul AstraZeneca și chiar a glumit pe această temă:

”Aștept să primesc acum mesajul, dar mă prezint la vaccin. Nu am niciun fel de comorbiditate în acest moment, niciun fel de boală sanguină legată de coagulare.

Dacă se întâmplă să nu ne mai vedem, atunci măcar am făcut ceva pentru știință, veți ști cu siguranță că m-a omorât AstraZeneca. Teama trebuie să fie învinsă, să lupți cu ea.”