Cisco România a anunţat, astăzi, numirea lui Cristian Popescu în funcţia de director general al operaţiunilor din România, acesta  ocupând, din iulie 2009, funcţia de director general interimar .

Cristian Popescu (44 de ani) s-a alăturat echipei Cisco România în anul 2004 ca Enterprise Account Manager (manager de vânzări pentru conturi mari).

 Înainte de numirea ca director general, a condus echipele de vânzări ale segmentelor Enterprise, Mid-Market şi SMB (companii mari, medii şi mici). A contribuit la dezvoltarea unor proiecte de referinţă în România în domeniul comunicaţiilor de voce bazate pe IP.

Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti – Facultatea de Inginerie Electrică – Cristian Popescu deţine şi o certificare postuniversitară în vânzări şi marketing de la Institutul de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS).

 „Sunt foarte entuziasmat de perspectiva de a conduce în România operaţiunile Cisco – o companie care investeşte continuu în dezvoltarea de noi modele de afaceri, de  tehnologii şi de capabilităţi profesionale”, a declarat Popescu.

Cisco este liderul mondial în echipamente şi soluţii pentru reţele de comunicaţii.

SURSA: Cisco