Cristian Ghinea, vizat de o moțiune simplă a PSD

Marcel Ciolacu a explicat că există o posibilitate ca moțiunea împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene să nu treacă.

„Vom veni cu o moţiune simplă împotriva domnului Ghinea. E posibil să nu treacă, dar vreau şi eu să văd şi pe PNL-işti şi pe UDMR-işti şi pe cei de la minorităţile naţionale cum nu votează să rămână în continuare un ministru care a făcut aşa ceva”, a declarat Marcel Ciolacu la B1 TV.

Semnăturile au fost strânse

De asemenea, liderul PSD a explicat că moțiunea împotriva lui Cristian Ghinea va fi depusă cu siguranță, în aşa fel încât votul să fie dat până la sfârşitul sesiunii parlamentare.

„O să depunem în primul rând o moţiune simplă împotriva domnului Ghinea şi moţiunea de cenzură să ne încadrăm cu ea, ca să fie votul până la sfârşitul sesiunii. Avem strânse semnăturile pentru ambele moţiuni. Urmează, după ce avem draftul, să negociem cu parlamentari care pot susţine această moţiune, dacă au şi modificări, să avem timp să le primim. Am făcut un calendar astăzi cu colegii mei la partid”, a completat Ciolacu.

Marcel Ciolacu, nemulțumit de PNRR

Anterior, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a vorbit despre Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Creșterea vârstei de pensionare, înghețarea veniturilor – salarii, pensii , alocații, pe scurt #austeritate. Atât a mai rămas din poveștile cu investiții ”wow”, de zeci de miliarde de euro, promise prin PNRR, de președintele Iohannis și Guvernul Său de incapabili!

Sărăcirea românilor și scăderea nivelului lor de trai, sub forma așa-ziselor ”reforme” sunt singurele certitudini din planul pe care Guvernul de dreapta l-a trimis la Bruxelles”, a spus liderul PSD.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu