Cristi Borcea nu stă degeaba. Aflat la Rahova, el i-ar fi dat instrucțiuni clare Mihaelei, prima nevastă, să mai pună pe picioare încă o afacere.

Mihaela se ocupă de soarta hotelului și a plajei de pe Litoral. Potrivit jurnaliștilor de la Liberatea, acum Borcea ar vrea să-i mai dea și un hotel!

Sursa citată amintește că afaceristul a renunțat la cele două ștranduri deținute în Capitală, dar nu a înstrăinat locațiile, ci le-a închiriat, așa că, lunar, în conturile sale intră sume consistente de bani. Cea care se ocupa de aceste afaceri era chiar Mihaela Borcea. Contrar așteptărilor, ea nu a rămas fără obiectul muncii.

Prima soție a fost pusă să se ocupe de hotelul și plaja deținute de fostul acționar dinamovist la Olimp, și pentru că face treabă bună, afaceristul vrea să-i mai dea un business în aceeași stațiune.

Sursa citată susține că Borcea duce de zor tratative, prin intermediar, pentru a deveni coproprietar la încă un hotel din Olimp. Tranzacția nu a fost finalizată, dar nici departe n-ar fi, conform unor surse din apropierea familiei.

S-a observat chiar că Mihaela Borcea a fost văzută destul de implicată, oferind sfaturi angajaților de la hotel și ocupându-se de administrarea, curățenia și promovarea plajei din Olimp.