"În calitate de martor. Nu cunosc exact în ce dosar, presupun că este vorba despre denunţurile mincinoase despre care atât aţi discutat la adresa mea", a declarat Crin Antonescu.

Surse judiciare au declarat anterior că acesta va fi audiat în legătură cu un apartament pe care l-ar fi achiziţionat la un preţ subevaluat de la fiul fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu.

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la ieşirea de la DNA Ploieşti, că nici el, nici soţia sa, eurodeputatul Adina Vălean, nu au comis nicio ilegalitate, punctând că audierea a avut legătură cu denunţul formulat de Alina Petre.

"Am avut o întâlnire absolut normală, în parametri legali. (…) Eu, faţă de această situaţie, faţă de conţinutul denunţului în sine am făcut declaraţii publice, nu am de gând să le mai repet aici. Tot ce pot spune este: s-a petrecut un fapt normal. (…) Nici eu, nici soţia mea nu am comis vreodată nici cea mai mică ilegalitate. Asta este clar", a declarat Crin Antonescu.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, ar fi depus un denunţ la DNA în care arăta că Antonescu şi soţia sa, europarlamentarul Alina Vălean, au achiziţionat un apartament de lux la jumătate din preţul său de piaţă, diferenţa fiind achitată de compania Romprest, prin achiziţionarea, în acelaşi imobil, a unui apartament la un preţ supraevaluat.

Alina Petre ar fi arătat în denunţul său că, în schimbul acestui favor, Antonescu trebuia să asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman. AGERPRES