Voucherul poate fi folosit, la alegere, într-una dintre reţelele magazinelor partenere: Altex, bauMax, Elvila sau Media Galaxy.

Tichetul este oferit tuturor clienţilor care decid să-şi achiziţioneze ori să-şi construiască o casă prin creditul ”EuroIpotecar”, precum şi celor care doresc să-şi reamenajeze locuinţa sau să îşi consolideze toate creditele într-unul singur apelând la creditul ”Casa de treabă”.

Creditul ”EuroIpotecar” are o dobândă de 4,95% + Euribor la 3 luni şi evaluare gratuită a imobilului până la 31 iulie 2011. Produsul bancar oferit de Bancpost este un credit ipotecar prin care clienţii au acces la o sumă de bani în lei sau în euro pe care o pot folosi pentru a-şi cumpăra, renova sau construi o casă, ori pentru a-şi cumpăra un teren sau refinanţa un credit existent.

Valoarea creditului poate ajunge până la 85% din preţul proprietăţii ipotecate, dar nu mai puţin de 10.000 de euro. De asemenea, creditul ”Casa de treabă” reprezintă un produs de nevoi personale garantat cu ipotecă, destinat persoanelor care doresc să-şi renoveze proprietatea, au nevoie de o sumă de bani suplimentară sau să refinanţeze orice tip de credit, consolidându-ţi datoriile la o singură bancă.