„Văzând PR-ul deșănțat de care s-a bucurat în ultimele zile Paraschiv, „fantoma albă” – de la amărâtul de Alex Căutiș care a făcut pe victima plecând din emisiune, și până la alți vectori – eu pot să fac următoarea afirmație: toată această operațiune tragică, axată împotriva unor manifestanți pașnici, a fost coordonată de rămășițele statului paralel pe care îl acuză Dragnea și de care vorbește într-un mod peiorativ, dar a făcut parte din acel stat paralel. Planul pentru 10 august a fost făcut la Scroviștea, lângă reședința lui Liviu Dragnea, unde unii jurnaliști importanți se relaxează, iau bani de la Dragnea și unde Coldea este omniprezent în momentele foarte importante”, a declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

„Domnul Paraschiv este un colaborator foarte important al lui Coldea, din momentele în care în urmă cu câțiva ani trupele speciale ale Jandarmeriei mergeau acasă la oameni dimineața, spărgeau uși, percheziționau, puneau miltraliera la cap, iar toate astea erau făcute în scop de intimidare și împotriva legii, nu erau argumente pentru care acei oameni să fie luați la 5 dimineața. Faptul că acest domn Paraschiv care a coordonat acele atrocități este atât de apărat azi și de către cine mi-a confirmat că planul de Scroviștea a fost pus la cale de Coldea, în sprijinul lui Dragnea. Sper ca telespectatorii să nu creadă că sunt doar scenarii, că avem o telenovelă din această dramă a zeci de mii de români. Mi-au povestit jurnaliștii cum au suferit, de la lacrimogene expirate, toți ar trebui să se gândească la acești oameni care au încercat să facă față forței de represiune”, declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

„Coldea i-a promis lui Dragnea că nu va primi sentință cu condamnare. Acest plan a eșuat. Acel moment de eșec în a–i asigura o achitare lui Dragnea a însemnat o nouă încărcare pentru acest miting despre care se vorbea de două luni. Toți mizau pe o prezență scăzută și o mare victorie de imagine pentru Dragnea. Uite că peste 100.000 au venit, iar ei aveau informațiile lor și atunci au recurs la mijloace speciale de intimidare – cu oameni exersați în aceste acțiuni, dar neprofesioniști pentru că au lăsat urme, cum a fost autocarul cu moldoveni care se făceau că sunt din mișcarea Rezist și apoi noaptea au iesit prin punctul de frontieră către Moldova. Au avut nevoie de ideea unor protestatari violenți ca să dea posibilitatea jandarmeriei să acționeze cu violență și să intimideze diaspora”, a mai spus Cozmin Gușă, potrivit stiripesurse.ro.