„Legat de dezvăluirile pe care le face, legat de felul în care practic lucrăm pentru România, aş vrea să dau o veste neplăcută telespectatorilor Realitatea TV. De vreo două zile mă gândesc dacă să vorbesc sau nu despre ea…Vestea este că domnii Dragnea şi Teodorovici lucrează la această lega a insolvenţei, cu obiect strict închiderea şi falimentarea Realitatea TV. Formatul care a trecut în această dimineaţă de nişte avize ministeriale şi care se aşteaptă să fie aprobat, vizează direct Realitatea, nu are treabă insolvenţa în România şi dânşi au dori prin nişte metode ilegale, printr-o ordonanţă eventual să vizeze direct Realitatea TV. Nu vreau să se sperie nimeni, noi luptăm în continuarea. Dar ăsta era motivul pentru care Orlando, minte-puţină se răstise la Tudorel Toader pentru că ministrul Justiţiei nu voia să semneze acest proiect legat de legea insolveţei pentru că el este ilegal şi vizează strict Realitatea TV”, a afirmat Cozmin Guşă.

Acesta a mai spus că Tudorel Toader a fost certat de Dragnea, nu de Teodorovici. „Orlando, săracul, e un băieţaş pe care Dragnea în prosteşte cum vrea el, el se mai uită în oglindă şi îşi dă părul într-o parte şi execută ceea ce îi spune daddy ca la carne. Iar acest plan al lui daddy îl ştiam de multă vreme. Ştiam că Orlando l-a chemat pe şeful de la ANAF să îi spună să facă orice împotriva Realităţii TV”, a spus acesta.

Consultantul politic a precizat că prin această Ordonanţă, dânşi doresc să închidă emisia Realitatea TV. „Nu ştim ce se va întâmpla, noi luptăm cu mijloace legate, însă telespectatorii noştri să se aştepte inclusiv la acest lucru. Practic, este proiect este făcut special pentru a închide Realitatea TV. Ăsta este triunghiul de călăi: Liviu Dragnea, Orlando Teodorovici şi Darius Vâlcov”, a declarat Cozmin Guşă.


Te-ar putea interesa și: