Astrologul indian Raj Kumar Sharma arata ca situatia economica dificila pe care o traieste lumea la ora actuala a fost prevazuta de astre.

Astfel, spune astrologul, falimentul bancii americane Lehman Brothers putea fi prevazut cu usurinta. Dar nu e de economisti ci de astrologi.

Sharma nu cauta explicatii logice sau economice pentru falimentul bancii. El arata ca banca a cazut in luna septembrie, cand Saturn a intalnit Leul, care este semnul zodiacal al Soarelui, iar Soarele simbolizeaza Parintele, in astrologia indiana.

De parca nu ar exista destui economisti care sa faca previziuni negative, astrologul indian afirma la randul sau: „Nu puteti scapa de frigul lunii sau de caldura Soarelui. Nu puteti scapa de influenta lui Jupiter, Saturn, Venus sau Mercur”.

„Oamenii au horoscop. Companiile si actiunile de la bursa la fel”, a declarat Raj Kumar Sharma.

Pentru viitor, astrologul prevede vremuri grele pentru piata de capital, intrucat Saturn se afla la 150 de grade fata de o alta planeta.

Pana una alta, se pare ca astrologul are dreptate. Astazi, bursele au deschis din nou pe rosu, continuandu-si trendul descendent din ultimele zile.

Sursa: Le Point