„Prin intermediul acestui nou serviciu am vrut să le propunem clienţilor noştri o nouă metodă de a-şi arăta grija pentru persoanele apropiate, oferindu-le un cadou constând în minute şi SMS-uri, pentru a vorbi şi a asculta mai mult. Conceptul din spatele acestui serviciu este acela că utilizatorii pot alege să reîncarce de la distanţă cu beneficii cartela prepaid folosită de rude sau prieteni. Produsul este foarte potrivit pentru părinţii care doresc să reîncarce cartelele copiilor sau pentru cei care reîncarcă cartelele părinţilor lor”, a declarat Gabriel Ioniţă, Product and Services Development Senior Manager, COSMOTE România.

Astfel, „ForYou 3075” permite atât clienţilor cu abonament (persoane fizice sau juridice) cât şi utilizatorilor de cartelă preplătită să reîncarce cartela COSMOTE sau Frog direct cu beneficii. „ForYou 3075” este disponibil pentru 6 euro credit (fără TVA) şi permite utilizatorilor să ofere un cadou reprezentând 3.000 de minute în reţea, 3.000 de SMS-uri în reţea, 75 minute naţionale/internaţionale, 75 SMS-uri naţionale. Toate aceste beneficii sunt valabile timp de 30 de zile, cu o perioadă de valabilitate a contului de 45 de zile şi o perioadă de graţie de 45 de zile. Suma de 6 euro (fără TVA) va fi adăugată la următoarea factură a clientului pe bază de abonament, în timp ce utilizatorii prepaid vor plăti din creditul existent, TVA-ul fiind plătit la achiziţionarea cartelei sau la reîncărcare.

Un abonat poate sa aleagă să ofere un pachet de beneficii unui cont prepaid sau să activeze reîncărcarea lunară cu beneficii. Reîncărcarea lunară permite abonatului să stabilească o încărcare lunară cu beneficii “ForYou 3075”  pentru un singur SIM card preplătit.

Clienţii prepaid au posibilitatea de a reîncărca pentru cât de mulţi utilizatori doresc şi de câte ori doresc, în timp ce abonaţii trebuie să ia în considerare valoarea maximă permisă pentru reîncărcare pentru fiecare dintre ei.

Acest nou serviciu este disponibil prin intermediul unui apel la *100# sau 1234 (apel gratuit) sau cu un apel la *555*6*numărul reîncărcat# (cu excepţia reîncărcării lunare).