Prin intermediul noii oferte, clienţii vor primi câte 1,24 euro/lună (TVA inclus), timp de 10 luni, atât de la Cosmote cât şi de la Romtelecom.

Astfel, toţi clienţii persoane fizice care activează un nou abonament la Cosmote împreună cu un nou pachet de servicii la Romtelecom beneficiază de o reducere de 1,24 euro/lună (TVA inclus) din valoarea facturii, pentru primele zece luni de contract, din partea fiecărei companii, pentru abonamentele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. Valoarea totală a reducerii este de 24,8 euro (TVA inclus): 12,4 euro de la Cosmote şi 12,4 euro de la Romtelecom.

Oferta se adresează atât noilor clienţi cât şi actualilor abonaţi care aleg să îşi prelungească experienţa comunicării cu noi servicii. De exemplu, un client care are deja un abonament de telefonie mobilă de la Cosmote poate opta pentru un nou abonament de date împreună cu un nou pachet de servicii de la Romtelecom. De asemenea, pentru a beneficia de discountul total de 24,8 euro, un client actual al Romtelecom, care are abonament de telefonie fixă, se poate abona la serviciul de internet broadband oferit de operator şi la serviciul de telefonie mobilă, voce sau date, de la Cosmote România.

Reducerea va fi oferită cumulat cu promoţiile existente.  Oferta comună de reducere este valabilă până pe 30 septembrie 2011, cu posibilitatea de a fi prelungită.