În cursul acestor şase ani, Cosmote România şi-a croit drum pe piaţa telefoniei mobile extinzându-şi baza de clienţi de la numai 50.000 la lansarea operaţiunilor la 6.5 milioane de clienţi la finele lunii septembrie 2011, devenind astfel operatorul de telefonie mobilă cu cea mai rapidă creştere din România. Succesul a fost posibil mulţumită planului ambiţios de dezvoltare neîntreruptă a reţelei precum şi strategiei comerciale concepută în jurul clientului, care au asigurat tuturor clienţilor servicii de telecomunicaţii mobile de calitate.
În prezent, reţeaua GSM a companiei asigură acoperire pentru 99% din populaţie şi aproximativ 90% acoperire teritorială. Ultimii doi ani au marcat o creştere accentuată a tehnologiei de internet mobil de mare viteză EVDO, care este acum accesibilă pentru 88% din populaţie.
"Cosmote România este o poveste de succes în pofida tuturor sorţilor de la început şi aţi contribuit cu toţii la această realizare. Daţi-mi voie să vă spun un mare Mulţumesc fiecăruia dintre voi, pentru că fiecare aţi contribuit cu o parte la ceea ce suntem acum. Lumea noastră sunteţi voi", a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO of Cosmote România.
Trăgând linie după şase ani, compania Cosmote România este pregătită pentru a întâmpina anul 2012 şi provocările acestuia cu o echipă puternică şi de încredere, un portofoliu perfect echilibrat de produse şi servicii şi un canal de distribuţie şi vânzări care include în prezent aproximativ 600 de magazine în toată ţara. Parteneriatul Cosmote şi Germanos, care operează o mare reţea de retail în ţară, a întărit şi mai mult prezenţa comercială a companiei în România.
"Nimeni nu ar fi pariat în 2005 pe un al treilea jucător pe piaţa telecom, care în numai şase ani va ajunge să fie acolo unde este acum. Cea de-a şasea aniversare a Cosmote este un bun prilej pentru noi, prin celebrarea realizărilor, să privim cu încredere în viitor. Mai sunt multe de construit şi sunt sigur că împreună cu clienţii noştri putem avea succes în continuare", a concluzionat Stefanos Theocharopoulos.