Modemul oferă viteze de descărcare de până la 21.6 Mbps şi oferă utilizatorilor posibilitatea să stocheze informaţii pe un card mobil, ce poate fi inserat în slotul MicroSD.  Connect MF60 este un router wireless Wi-Fi ultra-portabil ce permite dispozitivelor mobile compatibile Wi-Fi, precum iPad şi iTouch, să se conecteze prin Wi-Fi la internet. Cu o interfaţă USB 2.0 de mare viteză, modemul oferă o viteză de descărcare de până la 21.6 Mbps şi o viteză de încărcare de până la 5.76 Mbps şi poate susţine până la cinci conexiuni simultane la internet, compatibile cu standardul Wi-Fi 802.11 b/g.

Modemul are ecran LED şi o baterie de 1500 mAh. Autonomia este de aproape patru ore (pentru utilizare intensivă, transfer de date permanent), însă bateria asigură un timp de aşteptare de până la 100 de ore. Modemul este disponibil împreună cu software de instalare automată a driverelor şi cu securitate Wi-Fi: WEP/WPA/WPA2/WAPI.

Mai mult, modemul permite utilizatorului să trimită şi să primească SMS-uri direct de la interfaţa sa web şi este compatibil cu următoarele tehnologii: GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / HSPA / HSPA+.

Connect MF60 va fi disponibil în toate magazinele Cosmote şi Germanos la preţul de 29 de lei (TVA inclus), împreună cu abonamentul Cosmote XL pe doi ani. Cu acest abonament, utilizatorii beneficiază  de un trafic inclus de 25 GB/lună şi acces internet de mare viteză de până la 21.6 Mbps.

Clienţii pot testa routerul ultra-portabil Wi-Fi în 40 de magazine COSMOTE România şi Germanos.

Cosmote România avea 6,6 milioane de clienţi la 30 iunie, iar în prezent oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu.